Angelina Jolie se mărită pentru a patra oară? Actrița și-ar fi refăcut viața și ar fi ales deja locul unde va avea loc nunta

 Popescu Alexandra
.

După ce presa internațională a scris că Angelina Jolie ar avea o relație cu Elon Musk, acum publicația In Touch a lansat a nouă bombă: Angelina se mărită pentru a patra oară.

Se pare că actrița ar fi trecut, într-un final, peste divorțul de Brad Pitt și și-ar fi găsit liniștea în brațele altui bărbat cu care vrea să își refacă viața. În plus, bărbatul cu care Angelina ar vrea să ajungă la altar este unul misterios, iar presa nu ar ști încă cine este, însă s-a aflat că nunta este deja plănuită.

Astfel, potrivit ultimelor zvonuri lansate, Angelina ar vrea să se căsătorească pentru a patra oară în Cambodgia, iar domnișoare de onoare îi vor fi fiicele sale Zahara, Shiloh și Vivienne, iar cavaleri de onoare vor fi băieții Maddox, Pax și Knox.

Cert este că, până în acest moment, actrița nu a confirmat nicio relație despre care s-a scris, ci singurul despre care a vorbit este Brad. Mai mult, apropiații ei acuză publicația In Touch că a inventat această poveste.

În ultimele săptămâni se tot vorbește despre faptul că Brad Pitt s-ar iubi cu o actriță de 21 de ani, care a fost sosia Angelinei în filmul „Maleficent'. Pe de altă parte, Angelina a apărut tot mai des pe covorul roșu și pare că arată din ce în ce mai bine.

Angelina Jolie a mai fost căsătorită de 3 ori și are 6 copii. Primul soț a fost actorul Jonny Lee Miller din 1996 până în 1999, cel de-al doilea soț a fost Billy Bob Thornton, din 2000 în 2003, iar în 2005 aceasta a început să aibă o relație cu Brad Pitt. S-au căsătorit abia în 2014, iar în 2016 au anunțat că divorțează.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton