Connect-R vorbeşte despre viaţa de familie! „Eu nu sunt un soț bun, ba din contră”

 Pirvu Cristina
.

Connect-R vorbeşte despre viaţa de familie. Dezvăluiri inedite făcute de artist. Connect-R s-a căsătorit cu Misha  în toamna anului 2014. Cei doi au împreună o fetiță, Maya. Artistul a făcut o declarație emoționantă la care nimeni nu se aștepta! A vorbit despre cum partenera lui a renunțat la cariera ei muzicală pentru a se dedica vieții de familie.

„Se spune că o fată devine femeie atunci când își începe viața sexuală ! Eu zic că devine femeie atunci când naște duh!! Atunci când dă viață!  Și totuși multe fete nasc copii, dar nu devin mame! Mama ești atunci când reușești să-ți dai seama că copilul tău are nevoie de tine mai mult decât ai tu nevoie de tine. Mama înseamnă să ai timpanele pregătite pentru a suporta țipetele copilului tău, atunci când urletul e singurul vocabular pe care copilul tău îl cunoaște.

Mama înseamnă să renunți, bineînțeles provizoriu, la cariera ta, la facultate, la ieșirile în club, la tot felul de distracții de fetițe! Și sa stai seara să-ți adormi copilul! Sa-i spui povești ca să aibă vise frumoase! Să te poți trezi dimineața  ca să-i faci pachet pentru grădiniță, să stai să-ți îngrijești îngerașul când e răcit  sau are otită!

Să renunți la orgoliul tău, în certurile cu soțul tău, doar pentru liniștea copilului tău! Practic la finalul zilei, el, copilul tău, să fie tot ce conteaza pentru tine! Nu e mama cea care dă viața unui copil, ci mai degrabă cea care-și dă viața pentru copil !! Mulțumesc, Misha, pentru că ești Mamă, pentru că ești îngerul copilului nostru'

„Să nu înțelegeți greșit ! Eu nu sunt un soț bun. Ba din contră!! În schimb Mihaela e impecabilă', a scris artistul pe contul lui de Instagram.

Declarațiile emoționante arată cât de mult își prețuiește cântărețul soția. Pe conturile de socializare se poate observa cum fericiții părinți încearcă să petreacă cât mai mult timp în familie și să se dedice cât mai mult fetiței lor, Maya.

Reacția lui Connect-R, după ce soția lui s-a ras în cap

Misha a uimit pe toată lumea cu un gest neașteptat. Artista s-a ras în cap și a lăsat pe toată lumea mută de uimire. După ce a renunțat la părul ei, Connect-R a reacționat. Se pare că artistul își iubește soția indiferent de cum ar arăta aceasta.

Connect R vorbeste despre viata de familieConnect R vorbeste despre viata de familie

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton