Ce titlu va purta Kate Middleton după ce Prințul William va deveni rege

Prințul Charles este următorul în linie la tronul Marii Britanii, iar fiul lui cel mare îi urmează și cândva se va numi Regele William. Iată ce titlu va purta Kate Middleton dupe ce Prințul William va deveni rege!

29 aprilie, 2011 - Kate Middleton s-a căsătorit cu Prințul William și a depus buchetul de mireasă la Mormântul Ostașului Necunoscut.

29 aprilie, 2011 – Kate Middleton s-a căsătorit cu Prințul William și a depus buchetul de mireasă la Mormântul Ostașului Necunoscut.

De-a lungul timpului, au fost multe speculații cu privire la cel care îi va succede la tronul Marii Britanii Reginei Elisabeta a II-a și nu puțini sunt convinși că suverana ar putea sări o etapă, învestindu-l pe cel mai mare nepot al său, Prințul William. Că acesta se va numi Regele William nu este niciun dubiu, dar oare ce titlu va purta Kate Middleton dupe ce Prințul William va deveni rege?

Kate Middleton va deveni Regina consoartă după ce Prințul William va fi uns rege.

Kate Middleton va deveni Regina consoartă după ce Prințul William va fi uns rege.

Fiind al doilea în linie directă la succesiunea la tronul Marii Britanii, s-ar putea ca, în scurt timp, dacă tatăl său va refuza această onoare, Prințul William să devină rege mai repede decât ne-am aștepta. Dacă totuși tatăl său, Prințul Charles, va deveni suveranul Marii Britanii, iar William va fi în acel moment primul la succesiune, atunci, Kate Middleton, soția lui, va fi numită Prințesa Catherine.

Kate Middleton va fi Regina consoartă

În momentul în care Prințul William îi va urma tatălui său la tron sau, de ce nu?, chiar Reginei, Kate Middleton va deveni Regina consoartă și va fi cunoscută ca Regina Catherine. După cum este evident în cazul Reginei Elisabeta a II-a și al soțului său, Prințul Philip, tranziția nu este aceeași în cazul în care monarhul este femeie, acesta fiind numit prinț consort, și nu rege. În schimb, în cazul lui William și al lui Kate, Ducesa de Cambridge va deveni Regina consoartă.

Prințul George va deveni într-o zi Regele George al Marii Britanii.

Prințul George va deveni într-o zi Regele George al Marii Britanii.

Conform experților regali, dacă nu se decide altfel, Regina consoartă este încoronată odată cu Regele, într-o ceremonie similară, dar ceva mai simplă'. În schimb, dacă noul suveran este o  Regină, consortul ei nu este încoronat sau uns la ceremonia de încoronare'. Cel mai recent exemplu de regină consoartă este cel al Elisabetei, mama Reginei Elisabeta a II-a. Când fiica ei a fost încoronată, ea a trecut de la titlul de Regină la cel de Regină mamă. Cum George, fiul cel mare al lui Kate și al lui William, va deveni și el cândva monarhul Marii Britanii, Kate va deveni, din Regină consoartă, Regina mamă Catherine. Indiferent însă de titlul care îi va reveni, Kate Middleton a fost și va fi, cu siguranță, foarte iubită în Marea Britanie.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton