Rapperul Daddy Yankee a fost jefuit de bijuterii în valoare de 2,3 milioane de dolari!

A devenit celebru în lume datorită melodiei Despacito, însă faima proaspăt dobândită i-a adus și neplăceri – rapperul Daddy Yankee a fost jefuit de bijuterii în valoare de 2,3 milioane de dolari, într-o cameră de hotel, printr-o metodă foarte ingenioasă!

Rapperul Daddy Yankee a fost jefuit de bijuterii în valoare de 2,3 milioane de dolari

Rapperul Daddy Yankee a fost jefuit de bijuterii în valoare de 2,3 milioane de dolari

Rapperul portorican Daddy Yankee a fost jefuit de bijuterii în valoare de 2,3 milioane de dolari, în timp ce se afla în Valencia unde urma să susțină un concert, iar cel care l-a lăsat pe artist cu buza umflată a dat dovadă de multă ingeniozitate, dar și de curaj pe măsură. Individul a reușit să pătrundă în camera de hotel a artistului dându-se drept… Daddy Yankee!

Hoțul s-a dat drept Daddy Yankee!

Hoțul și-a jucat atât de bine rolul, încât angajații hotelului nu și-au dat seama că au de-a face cu altcineva și, evident, i-au permis acestuia accesul în camera artistului. După aceea, spărgătorul a cerut staff-ului hotelului la seiful „propriu', reușind astfel să fure, nestingherit, bijuteriile. Biroul de presă al artistului a confirmat că Daddy Yankee a fost victima unui jaf în timp ce se afla în afara hotelului la care fusese cazat, în Valencia (Spania). Acesta a angajat deja o firmă de avocatură și nu va mai da alte declarații, pentru a nu aduce prejudicii investigației aflate în curs de desfășurare.

După ce a descoperit furtul, Daddy Yankee, pe numele său real Ramón Luis Ayala Rodríguez, a contactat autoritățile. Conform BBC, amândouă camerele în care s-a cazat artistul au fost sparte – una care conținea seiful și alta în care lăsase mii de dolari cash. În total, rapperul Daddy Yankee a fost jefuit de bijuterii în valoare de 2,3 milioane de dolari, printr-o metodă mai mult decât ingenioasă. Din păcate, hoțul nu fusese prins nici la trei zile de la comiterea furtului, însă asta nu-l împiedică pe faimosul rapper să-și continue turneul prin Europa. Dat fiind că e deja pățiț, Daddy Yankee va ști cu siguranță să-și ia măsuri de precauție suplimentare de acum înainte!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton