Christian Sabbagh a devenit tată pentru a patra oară. Primele declaraţii ale prezentatorului TV

 Pirvu Cristina
.

Christian Sabbagh este în culmea fericirii. Prezentatorul TV a devenit tată pentru a patra oară, soţia sa Iulia a adus pe lume un băieţel perfect sănătos. Întreaga familie a trecut prin emoţii mari, bebeluşul s-a grăbit să vină pe lume!

Băieţelul a venit pe lume pe 14 octombrie, mai repede decât anunţaseră medicii. Şi Iulia şi bebeluşul se simt bine, totul a decurs în regulă.

„Bebe nu a mai putut aștepta și că își dorește să își cunoască surioara, să-și cunoască tatăl, mămica și, așadar, a venit pe lume”, a spus Iulia, soția lui Christian Sabbagh, la doar câteva ore după ce a născut un băiețel.

Prezentatorul TV a ţinut să mulţumească tuturor pentru urări şi să îi liniştească, toată familia lui este bine.

„Vă mulţumim pentru cuvintele frumoase, urările pe care le-am primit. Aş vrea să răspund tuturor, dar îmi este imposibil. Vreau să vă spun că mămica este sănătoasă, băieţelul este minunat. Anais este bucuroasă foc!

Suntem bine, am avut emoţii, a fost o zi extrem de grea.”, a declarat prezentatorul TV.

Christian Sabbagh este la a doua căsătorie

Christian Sabbagh, care s-a căsătorit în luna martie a anului 2017 cu Iulia, o femeia mai tânără cu 19 ani decât el, a anunțat în ziua de Dragobete că va fi din nou tată.

Cuplul mai are un copil împreună, o fetiță pe nume Anais în vârstă de un an. Ştiristul de la Kanal D mai are doi copii din fosta căsătorie, pe Yasmine şi Edi.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton