Meghan Markle este însărcinată. Prinţul Harry va avea primul copil

 Pirvu Cristina
.

Meghan Markle va deveni mamă pentru prima oară. În primăvara anului 2019 aceasta va naşte. Anunţul oficial a fost făcut într-un comunicat oficial emis de Palatul Kensington. 

Meghan Markle şi prinţul Harry se află acum în primul lor mare tur internaţional, în Sydney.

„Alteţele lor regale ducele şi ducesa de Sussex sunt încântaţi să anunţe că ducesa de Sussex va naşte un copil în primăvara lui 2019”, se arată în mesajul publicat pe contul de pe platforma de micro-blogging Twitter al palatului Kensington, reşedinţa lor oficială.

Prinţul Harry al Marii Britanii, în vârstă de 34 de ani, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, s-au căsătorit pe 19 mai, iar ceremonia a fost una impresionantă, tradiţională, presărată cu elemente moderne, care s-a desfăşurat sub privirile lumii întregi.

https://www.instagram.com/p/Bo8hnQ6n1AD/?hl=ro&taken-by=kensingtonroyal

Prima imagine cu Meghan Markle însărcinată

Meghan Markle a apărut la nunta Prinţesei Eugenie, pe data de 12 octombrie, cu paltonul deschis în zona abdomenului. Atunci au apărut suspiciuni că este însărcinată. A purtat un outfit bleumarin, sobru care i-a ascuns silueta.

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton