Andreea Esca nu mai este singura vedetă din familia ei: “Doamne, ce bine, acum o să fac eu mai puține pictoriale!”

Andreea Esca este, fără doar și poate, cea mai cunoscută, dar și cea mai constantă prezență de pe micile ecrane, dar iată că, în privința celebrității, e gata să predea ștafeta. Fiica sa, Alexia, vine tare din spate, iar acum Andreea nu mai este singura vedeta din familia ei.

 

Ne-am întâlnit, recent, la evenimentul de lansare a cărții Descoperă-te, a cărei autoare este Andreea Raicu, și am profitat de leitmotivul serii, Tu în echilibru cu tine însuți', pentru a afla dacă cea mai cunoscută știristă a țării este OK cu ea, dar și cum se simte departe de fiica ei și, mai ales, ce a simțit când și-a văzut fiica pentru prima dată într-un pictorial în revista VIVA!

„Nu este întotdeauna numai plăcut să fii copilul cuiva, vine la pachet și cu multe dezavantaje”

Cu umorul care o caracterizează, Andreea a exclamat: Doamne, ce bine, acum o să fac eu mai puține pictoriale!', adăugând că o bucură faptul că nu mai este ea singura vedetă a familiei. Pe de altă parte, a ținut să menționeze că „nu este întotdeauna numai plăcut să fii copilul cuiva, vine la pachet și cu multe dezavantaje”, așadar Andreea nu a încercat niciodată să-i influențeze alegerile fiicei sale… Mai puțin în privința facultății, în această privință vedeta Pro TV fiind cea care și-a convins fiica să studieze la Londra. Altfel, după cum declară, Andreea nu este deloc o mamă posesivă, genul control freak.

 

Cât despre look-ul ei neschimbat de ani de zile și despre aspectul tânăr și fresh, Andreea nu are neapărat o rețetă: Cred că important să nu te gândești la câți ani ai, ci pur și simplu să trăiești cu drag viața și lucrurile care ți se întâmplă, să le apreciezi, să le prețuiești și să scoți un maximum de plăcere din ele. Cred că viața ar fi mult mai ușoară dacă am privi mai relaxat lucrurile care ni se întâmplă'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton