Chris Brown este gelos din cale-afară. Nu suportă barbații din jurul Rihannei

 Stamen Diana
.

Chris Brown și Rihanna s-au despărțit de foarte mult timp, însă se pare că nu totul s-a terminat între cei doi. Artistul este gelos chiar pe fosta lui iubită. Chris Brown nu a reacționat foarte bine la poza artistei împreună cu Donald Glover.

O sursă apropiată spune că este paranoic, iar Chris Brown este mort de gelozie din cauza Rihannei. Rihanna și Donald au lăsat câteva imagini să nască o mulțime de speculații, când o poză cu cei doi a apărut pe internet. Deși se pare că filmau împreună la filmul Guava Island, cineva este foarte preocupat de faptul că ar putea fi ceva romantic între cei doi. O persoană apropiată de Chris Brown a spus că este foarte îngrijorat pentru că starul a pozat fără tricou lângă fosta sa. Chris Brown este mort de gelozie din cauza Rihannei, nu suportă să o vadă lângă un alt bărbat. Dar este și foarte greu din cauza că Donald nu este un bărbat oarecare, este și extraordinar de talentat.

Oricum, lui Chris îi și place de Glover. Brown îi este fan, sau îi era fan înainte să afle că acesta lucrează cu Rihanna. Și este total paranoic din cauză că este singur. Nu poate avea încredere în niciun bărbat ce se apropie de fosta lui, pentru că este sigur că va încerca să o cucerească. Chris spune că Rihanna este mult prea sexy pentru ca un bărbat să îi reziste.'

Deși zvonurile nu sunt confirmate și între cei doi poate exista doar o legătură de prietenie, ei doi lucrând împreună la un proiect, Chris Brown este mort de gelozie din cauza Rihannei și nu se poate abține să nu o dorească înapoi.

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton