Lidia Buble își întreține familia. Artista nu vrea să le lipsească nimic

 Stamen Diana
.

Lidia Buble a fost un copil fără prea multe posibilități, având o copilărie plină de griji, iar aceasta a fost nevoită să lucreze de mică pentru a se putea întreține. Acum, Lidia Buble își întreține familia financiar și nu dorește ca aceștia să se lovească de probleme.

Artista provine dintr-o familie cu 11 copii și până să ajungă una dintre cele mai cunoscute artiste din România a trebuit să lucreze în diferite locuri pentru a avea banii necesari. Însă, de când a început să cânte, Lidia Buble își întreține familia financiar pentru ca frații, surorile și nepoții ei să nu treacă prin ce a trecut ea.

Banii nu mai sunt de mult o problemă, de aceea își aduce surorile, frații și nepoții la București pentru a-i răsfăța și a le cumpăra tot ce au nevoie din magazine, dar îi și duce în vacanțe. Își dorește o copilărie frumoasă și fără griji pentru ei, una diferită de a ei, a dezvăluit Libertatea.

Învățată de mică să împartă cu cei 10 frați, Lidia nu și-a pierdut acest obicei și pe lângă haine, rechizite, jucării sau ce mai au nevoie membrii familiei, Lidia le organizează zile de naștere, aniversări fastuoase de care ea nu a avut parte în adolescență. Răzvan Simion sprijină faptul că Lidia Buble își întreține familia și o încurajează să petreacă cât mai mult timp cu surorile mai mici, și chiar o sfătuiește să-și convingă părinții să le lase să se mute în București pentru a deveni independente și pentru a-și face o carieră care să le aducă confortul financiar dorit.

Lidia Buble a cunoscut celebritatea atunci când Adrian Sînă de la Akcent a ales-o să cânte două hituri cu el. Piesele „Kamelia' și „Noi simțim la fel' se auzeau pe toate radiourile din România și din străinătate, având împreună peste 11 milioane de vizualizări pe YouTube, astfel că, în doar câteva luni de zile, dintr-o necunoscută, Lidia Buble a devenit star la vârsta de 21 de ani. Pentru familia ei, însă, ea este doar Lidia. Fată de pastor penticonstal, solista a crescut într-o familie numeroasă, având zece frați și și-a exersat talentul vocal cântând în corul Bisericii Penticostale Emanuel din Deva.

Citește și: Cât câştigă Lidia Buble din concerte, pe an! Cântăreaţa este printre preferatele publicului

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton