Cezar Ouatu e consolat de iubită după eliminarea de la X Factor Marea Britanie

 Pirvu Cristina
.

Cezar Ouatu trăieşte de o bună perioadă de timp o frumoasă poveste de dragoste alături de o fată specială care a cucerit inimile multor vedete de la noi cu talentul său. Tânăra este make-up artist, are chiar şi un salon şi o şcoală. Ea îl consolează pe Cezar după eşecul de la X Factor. 

Merge mai departe şi învaţă din toate experienţele prin care trece! Cezar Ouatu a demontrat încă o dată că are un talent excepţional, chiar şi pe scena din Marea Britanie. Cu toate acestea, el nu a mers mai departe în competiţie. Familia l-a susţinut necondiţionat, dar şi iubita pe care o bună perioadă de timp a ţinut-o ascunsă.

Tânăra este make-up artist, este foarte talentată, dar are şi o frumuseţe uimitoare. El a ţinut să îi mulţumească pentru toate momentele în care i-a fost şi îi este alături.

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu și ca mi te-au în calea vieții noastre și că sunt într-un moment atât de important alături de tine cu tot sufletul! La mulți ani, iubita mea frumoasă! Te iubesc! Știi ce zic”, a scris Cezar Ouatu pe Instagram.

Cei doi s-au apropiat foarte mult în ultima perioadă, au avut parte de o vacanţă minunată în doi, şi chiar au adoptat un căţeluş, Sushi. Pare că relaţia lor merge din ce în ce mai bine!

Cezar Ouatu a fost eliminat de la X Factor Marea Britanie

După ce a ocupat unul dintre cele șase scaune diponibile celor mai buni concurenți dintr-o categorie, impresionând juriul cu calitățile lui vocaleCezar Ouatu a fost nevoit să plece din show după ce Janice Robinson a convins-o pe Ayda Williams că ea ar trebui să fie în locul unuia dintre concurenții deja aleși.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton