Bianca Drăgușanu o atacă pe Anda Adam! Nici după 6 ani de la despărțirea de Victor, blonda nu poate trece peste relația celor doi

 Alina Dan
.

Au trecut mai bine de șase ani de când Anda Adam și Victor Slav nu mai formează un cuplu. În tot acest timp, fiecare și-a făcut propria familie și nu a mai existat nicio legătură între ei. Cu toate acestea, se pare că Bianca Drăgușanu nu poate să uite relația fostului ei soț și o atacă din nou pe Anda. 

Invitată într-o emisiune mondenă, Bianca Drăgușanu o atacă pe Anda Adam cu o declarație dură. Întrebată de Dan Capatos ce părere ar avea dacă Victor Slav și Anda Adam ar redeveni un cuplu, Bianca Drăgușanu a reacționat: „Poate ea a avut anumite antipatii față de mine, pentru că Victor a stat alături de ea șapte ani și n-a luat-o de nevastă. Ea și-a dorit foarte tare chestia asta. Apoi, el m-a cunoscut pe mine și m-a luat de nevastă după șase luni. Acum, îți dai seama că în inima ei s-a simțit cumva…', a spus Bianca Drăgușanu, la „Xtra Night Show'.

Bianca Drăgușanu o atacă pe Anda Adam, dar nu este geloasă pe altă femeie

După ce focoasa blondă și fostul prezentator TV s-au despărțit, fiecare a avut o altă relație. Bianca s-a afișat o bună perioadă cu Tristan Tate, în timp ce Victor a fost surprins recent cu o altă tânără, despre care s-a scris că ar fi noua lui iubită. Cum a reacționat Bianca?

'Le doresc să fie fericiți, să se iubească mult și să fie sănătoși. Fiecare dintre noi are dreptul la fericire și iubire. Mai mult nu doresc să comentez', a spus ea.  

Locuiau împreună, dar erau despărțiți

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au luat-o pe drumuri separate, după ce au avut o dragoste cu năbădăi. Din iubirea lor a venit pe lume Sofia Natalia, micuța în vârstă de doar doi ani a reușit să le schimbe viața celor doi părinți.

Citește și: Bianca Drăgușanu nemachiată. Vedeta a avut curaj să se pozeze fără machiaj

Se pare că motivul despărțirii nu este prea clar încă, însă conform zvonurilor apărute în presă, relația celor doi se răcise în ultima perioadă. Cei doi au confirmat separarea și au făcut câteva declarații despre acest subiect sensibil.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton