Carmen Brumă a fost operată de urgenţă. Cu ce s-a confruntat vedeta

 Pirvu Cristina
.

Carmen Brumă şi-a anunţat toţi urmăritorii şi fanii că a fost operată de urgenţă. Aceasta a avut probleme la piciorul drept. După intervenţie, vedeta se pare că se simte bine. A mers deja spre casă şi a explicat tuturor cu ce s-a confruntat de a cerut aşa rapid intervenţia medicilor!

Vedeta a anunţat că nu va mai participa în următoarea perioadă la un maraton deoarece condiţia sa nu îi va mai permite. Are piciorul bandajat după intervenţie şi are nevoie de timp pentru recuperare. Se pare că a suferit o intervenţie la un spital din Bucureşti.

„Din păcate, anul acesta voi rată Maratonul Internațional București unde alergam,așa cum am făcut-o în ultimii ani, pentru HOSPICE Casă Speranței. Sunt alături însă de toți cei care s-au alăturat acestei cauze și au înțeles cât de importantă este îngrijirea paliativă pt adulții și copiii care sufere de boli limitatoare de viață! Hai #TeamHospice!!!”, a scris Carmen Brumă în mediul online.

Fanii vedetei s-au alarmat şi i-au pus o mulţime de întrebări. Ea le-a explicat: „Nimic grav. Varice care trebuiau operate…”. Probabil, cât mai curând o să o vedem în formă pe Carmen Brumă.

Mesajele pentru ea continuă să apară în mediul online: „Sănătate multă! (…) Însănătoşire grabnică! (…) Multă, multă sănătate şi tot binele din lume!”, au notat cei care o îndrăgesc pe Carmen Brumă.

Carmen Brumă: „Nicio dietă nu are termen de garanţie!'

Numele ei e sinonim cu abdomen cu pătrățele, alimentație sănătoasă și sport. Pentru că multe femei au găsit în ea un sfătuitor de nădejde, de câțiva ani studiază serios tot ce înseamnă stil de viață sănătos.

Foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton