Vrei să ai un păr sănătos?! Tot ce trebuie să știi despre îngrijirea părului

 Stamen Diana
.

Orice femeie ține cu sfințenie la podoaba ei capilară și își dorește ca părul ei să arate impecabil, sănătos și strălucitor. Sorana Darclee ne-a luat cu ea la salonul de înfrumusețare la care merge de fiecare dată și am profitat de ocazie să-l luam la întrebări pe hairstylist-ul vedetei. Cu siguranță multe dintre voi, cititoarele noastre, aveți o mulțime de nedumeriri când vine vorba de păr.

Anul acest este în trend blondul alb, acel blond care se obține foarte greu și doar prin decolorare. Când ești vopsită în această nuanță știi cât de greu este să îți menții părul sănătos. Cele care sunt brunete acum și își doresc o schimbare radicală, adică să ajungă la un blond foarte deschis, trebuie să știe că au nevoie de cel puțin un an pentru a ajunge la culoarea dorită.

'E foarte important înainte de a obține un blond alb să decolorăm într-o bază foarte deschisă și foarte curată. Putem folosi placa, dar la o temperatură foarte mică. Căldura scoate din culoare și deteriorează mult mai repede părul. Nu poți ajunge în mai puțin de un an de la brunet la blond. Ai nevoie de cel puțin patru decolorări.', ne-a spus hairstylist-ul Soranei.

Ce nuanțe de păr NU se mai poartă în 2018

Se pare că în anul 2018 nu se mai poartă nuanțele de gri intens în păr, însă pentru cele care nu vor să renunțe la gri avem o veste bună! În 2018 se poartă griul luminos, nuanțele de roșu, însă înainte de toate trebuie ca nuanța de păr pe care ți-o alegi să se potrivească și să te avantajeze.

'Nu se mai poartă acel gri foarte intens, gri șobolan, metalizat. Gata, s-a dus. Se poartă griul luminos alb, culorile puternice, se poartă nuanțele de roșu, se toate nuanțele de blond. Se poartă orice culoare care te avantajează, trebuie să știi să le porți.', a spus Dani Voicu.

Citește și: Sorana Darclee, schimbare radicală de look. Artista ne-a dezvăluit toate secretele ei de beauty

La cât timp trebuie să te tunzi?

Se pare că pentru un păr sănătos și strălucitor trebuie să te tunzi o dată la trei luni, iar dacă ești vopsită nu este indicat să folosești șampoanele din comerț. Dani Voicu ne-a spus și cum să ne coafăm fără a ne distruge părul.

'Părul poate fi tuns lunar, foarte puțin, fie la trei luni. Să nu depășească trei luni pentru că firul de păr se despică și atunci ești obligat să tai mai mult din el. (…) Cu peria dacă vor păr drept, iar dacă vor bucle există bigudiuri electrice care au o căldură termică mult mai soft, iar atunci părul tău nu pățește nimic. (…) Niciodată șampon din comerț pentru blondurile speciale. Acestea conțin foarte mulți parabeni, sulfați și scoate imediat culoarea din păr. Șampon și mască este suficient. Balsamul are rolul de a descurca, iar masca are rolul de a hidrata, dar și de a descurca, e mult mai puternică.', ne-a mai dezvăluit Dani Voicu.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton