Corina Dănilă, declaraţii despre stilul său de viaţă la VIVA! Party 2018. "Mănânc foarte mult şi foarte des"

 Pirvu Cristina
.

Corina Dănilă, declaraţii despre stilul său de viaţă. Vedeta a slăbit aproximativ 20 de kilograme din cauza unor probeleme de sănătate. Acum, a găsit echilibrul, mănâncă mai sănătos şi face foarte multă mişcare. Iată ce declaraţii a făcut la VIVA! Party 2018!

Frumoasa prezentatoare şi actriţă a atras privirile când a păşit pe covorul roşu. Într-o rochie neagră, elegantă, vedeta ne-a mărturisit ce gânduri o leagă de revista noastră. Am fost curioşi să aflăm cum a slăbit, ce stil de viaţă are acum şi cum se simte.

„Întotdeauna au fost nişte petreceri cu mult bun gust, mi-a făcut mare plăcere să vin de fiecare dată când am putut. (…) Da, a fost şi din ambiţie, dar în primul rând dintr-o necesitate legată de sănătate. Aveam mari probleme cu coloana. De aici mai departe am mers la o clinică unde am găsit specialişti extraordinari.

Oamenii de acolo m-au luat şi m-au refăcut. Mă simt foarte bine, însă continui să merg să fac exerciţiile de kineto, de fizio. Este şi alimentaţia acum sigur, bine pusă la punct. Mănânc foarte mult şi foarte des, dar mănânc ceea ce trebuie. Mai bine zis nu mai mănânc ceea ce nu trebuie”, a spus Corina exclusiv pentru VIVA!.

Foto: VIVA!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton