Cătălin Botezatu a făcut scandal monstru la ”Bravo, ai stil! All Stars”!

 Stamen Diana
.

Celebrul designer a venit la masa juraților în acest sezon la 'Bravo, ai stil!' și pare că participantele au început să-l știe de frică deja. Cătălin Botezatu a făcut scandal monstru la 'Bravo, ai stil! All Stars', după ce a fost scos din sărite de o concurentă.

Alina, 'femeia accident' sau 'femeia fatală' așa cum Cătălin Botezatu o numește, a reușit să-l scoată din minți pe designer. Concurenta a fost trimisă în atelierul de croitorie pentru a face un bolero, însă nu a respectat deloc ceea ce i-a fost indicat.

Cătălin Botezatu s-a enervat la culme și s-a dus în atelier, unde a început o ceartă cu Alina. Scos din sărite, designerul a luat obiectul vestimentar care se afla în lucru și l-a sfâșiat în fața concurentei.

Concurente la 'Bravo, ai stil! All Stars'

Telespectatorii le pot vota pe Silvia, Alina, Andreea, Larisa (concurente în primul sezon), Marisa, Denisa, Otilia, Irina (concurente din cel de-al doilea sezon), Iuliana, Emiliana și Beatrice (participante în cel de-al treilea sezon „Bravo, ai stil!').

Exigența este maximă la „Bravo, ai stil! All Stars', așteptările din partea juraților, uriașe. Fetele au câștigat deja experiență, sunt obișnuite și cu lumina reflectoarelor și cu cele mai aspre critici membrilor juriului, pot evita cu mai multă ușurință eventuale capcane ale contracandidatelor în lupta pentru marele premiu.

FOTO: Facebook

Diana Stamen

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton