David Beckham a confirmat: se va muta în Miami fără Victoria și copiii lor!

 Oana Pantazi
.

Unul dintre cele mai celebre cupluri de peste Ocean va fi pus din nou la încercare! Recent, David Beckham a confirmat: se va muta în Miami fără Victoria și copiii lor și, probabil, familia lor va trece cât de curând prin momente grele. Iată care este motivul!

 

Anul acesta, David (42) și Victoria Beckham (43) împlinesc 19 ani de căsnicie, timp în care au construit împreună un adevărat imperiu și au făcut patru copii. Banii și celebritatea le-au creat nu de puține ori și neajunsuri, speculațiile că sunt în pragul divorțului apărând cu regularitate, în ultimii ani, în presa tabloidă. În pofida zvonurilor, cei doi au rămas împreună, sfidând zvonurile și comentariile răuvoitorilor.

Acum ceva timp, Victoria, despre care se afirmă permanent că nu zâmbește niciodată și că are o figură mult prea tristă pentru o femeie care susține că are un mariaj bun, spunea: „David și cu mine ne distrăm foarte mult împreună. Dacă eram cu adevărat nefericită, așa cum par în unele poze făcute de paparazzi, copiii mei nu ar fi fost atât de fericiți precum sunt. Și nici măcar nu m-aș fi măritat'.

Recent, David a confirmat că se va muta curând în America, însă fără Victoria și cei patru copii ai lor, informație care a deschis din nou bursa zvonurilor despre iminenta despărțire a celor doi. Care este motivul? Fostul fostbalist profesionist are de gând să se stabilească în Miami pentru a-și forma propria echipă de fotbal. Ce se va întâmpla însă cu familia rămasă acasă și de ce soția și copiii lor nu-i însoțesc?

Răspunsul e unul foarte simplu. Cei doi soți au decis ca Victoria să rămână în Anglia alături de copiii lor mai mici – Romeo, 15, and Cruz, 12, și Harper, 6 – deoarece doresc ca aceștia să-și continue studiile în același loc, fără să fie obligați să se mute la o școală nouă în mijlocul anului. Copiii vor merge însă în vacanțe să-și vadă tatăl, împreună cu mama lor. Cât despre Brooklyn, fiul cel mare al cuplului, acesta este deja pe picioarele proprii, el locuind singur în New York, unde face cursuri de fotografie.

Parcă pentru a stopa din fașă orice fel de comentariu, David Beckham a declarat în cadrul unei conferințe de presă: Vreau să mulțumesc familiei mele, lui Brooklyn și soției mele, Victoria, care este acasă cu ceilalți copii. Mi-au fost alături și în vremurile bune, și în cele rele, și lor le datorez totul'.

După câte se pare, în pofida tuturor celor care le poartă sâmbetele și mor de grija mariajului lor, David și Victoria Beckham vor sărbători și nunta de porțelan!

David și Victoria Beckham, în ziua nunții lor.David și Victoria Beckham, în ziua nunții lor.

Oana Pantazi

Foto: Hepta 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton