Doinița Oancea a fost acasă la Augustin Viziru! Cei doi au avut parte de o experiență inedită

 Stamen Diana
.

Relația dintre Doinița Oancea și Augustin Viziru rămâne un mister total pentru că cei doi nu au confirmat niciodată că sunt mai mult decât prieteni. Apropierile, vizitele și ieșirile în oraș îi cam dau de gol pe cei doi actori. Doinița Oancea a fost acasă la Augustin Viziru și a filmat totul.

Recent, Doinița Oancea a fost acasă la Augustin Viziru, iar ce a urmat a fost pe placul tuturor celor care o urmăresc pe social media. Actorul a pus mâna pe trusele și pensulele de machiaj ale prietenei sale și a machiat-o cum știe el mai bine. Rezultatul?! Mai bine îl vedeți în video! Până și vedeta a fost uimită de ce a putut ieși din mâinile lui Augustin Viziru.

Doinița Oancea îl vede ca pe un frate pe Augustin

Toată presa vuiește că între cei doi actori ar exista ceva mai mult decât o relație de prietenie, însă Doinița Oancea a lămurit într-o emisiune TV totul. Cei doi au jucat împreună în mai multe telenovele românești.„El este cel mai bun prieten al meu. Nu putem fi iubiţi pentru că ştiu prea multe lucruri despre el. Mă gândesc că pentru un prieten foarte bun simţi ca la un posibil frate. Ar fi destul de dubios', a spus Doiniţa Oancea într-o emisiune TV în urmă cu ceva vreme. Cu siguranță vizitele Doiniței Oancea acasă la Augustin Viziru sunt foarte dese, iar prietenia lor va dura ani în șir.

FOTO: Facebook

Diana Stamen

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton