Brad Pitt se întoarce la Jennifer Aniston? Actorul a făcut primul pas deja

 Popescu Alexandra
.

Nici nu a divorțat bine de Angelina Jolie, că Brad Pitt pare să se întoarcă la fosta sa soție, Jennifer Aniston. Potrivit Us Weekley, actorul a început să îi scrie lui Jennifer.

Angelina ar fi fost cea care i-a despărțit pe Pitt și Aniston, însă cei doi au divorțat în septembrie anul trecut, după 12 ani de relație.

Chiar dacă Brad nu avea numărul primei sale soții, acesta ar fi făcut cumva rost de el și i-a trimis un mesaj cu „la mulți ani' lui Jennifer cu ocazia zilei ei de naștere de pe 11 februarie, iar după aceasta au început să vorbească.

Brad s-a confesat lui Jen', ar fi dezvăluit o sursă. „Brad i-a spus ei că a avut o perioadă grea și au schimbat și câteva mesaje despre trecutul lor împreună.'

Brad Pitt și Jennifer Aniston au fost căsătoriți 5 ani. Acum Jennifer este căsătorită cu Justin Theroux, iar acesta pare să nu fie prea fericit atunci când soția sa și Brad își mai scriu. Potrivit presei internaționale, Brad Pitt ar forma, mai nou, o relație cu Kate Hudson.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Brad Pitt și Kate Hudson formează un cuplu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton