Look-ul zilei: Melania Trump, într-o nouă ţinută despre care vorbeşte toată lumea

 Florentina Liutic
.

Melania Trump a fost prezentă în Congresul american în timpul primului discurs pe care Donald Trump l-a ţinut, iar Prima Doamnă a bifat o nouă apariţie ireproşabilă.

Pentru acest moment, Melania Trump a ales să poarte un compleu negru, cu paiete, semnat Michael Kors, unul dintre cei mai cunoscuţi designeri, iar ca accesoriu a avut o curea neagră de piele.

Preţul plătit pentru această ţinută foarte elegantă este unul destul de mare, creaţia compusă din sacou şi fustă creion costând nu mai puţin de 10.000 de dolari. Sacoul a fost atent croit pentru Melania si brodat manual în Italia, piesei fiindu-i aplicate paiete cu flori.

O ţinută simplă, dar foarte potrivită pentru o Primă Doamnă, care iata că reuşeşte să bifeze apariţii speciale, după ce la sfârşitul anului 2016 părea ca niciun designer nu vrea să o îmbrace.

Tom Ford a fost cel care a declarat că soţia celui mai puternic om din lume nu se potrivește cu valorile brandului, în timp ce Tommy Hilfiger şi Diane von Furstenberg şi-au exprimat acordul de a îmbrăca pe Melania Trump. Iată că celor doi li s-a alăturat acum Michael Kors. Abia aşteptăm să o admirăm pe Melania Trump în ţinute create de alţi designeri celebri.

Foto: Hepta

Melania TrumpMelania Trump

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton