Alex Velea, hipnotizat de apariția Antoniei la „Uite cine dansează”. Iată ce ținută a purtat artista!

 Popescu Alexandra
.

Apariția Antoniei la „Uite cine dansează' l-a lăsat mască pe Alex Velea care nu și-a putut lua privirea de la iubita sa deloc.

Antonia și Paolo Cambigotto au dansat samba în cea de-a cincea ediție a emisiunii, așa că artista a ales o ținută foarte sexy și provocatoare. Într-o rochie extrem de scurtă și cu un decolteu adânc, Antonia l-a lăsat fără reacție pe Velea, care a privit-o cu poftă pe tot parcursul dansului.

Mihaela Rădulescu a fost cea care l-a dat de gol: „Dacă l-ai fi văzut pe Alex cu ce poftă se uita la tine…', i-a spus prezentatoarea Antoniei.

Pe de altă parte, Florin Călinescu nu a fost hipnotizat de apariția frumoasei cântărețe, ci de faptul că mama acesteia era în public. „A venit mama Antoniei, este în public!'.

Antonia și Alex Velea sunt amândoi concurenți în competiția „Uite cine dansează'. Deși sunt adversari și amândoi luptă pentru un loc în finală, cei doi se susțin foarte mult și își declară în fiecare ediție dragostea.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook, captură Pro TV

Citește și:

Roxana Ionescu intră în competiția „Uite cine dansează'

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton