Primul portret oficial al Melaniei Trump e controversat. Cum a pozat Prima Doamnă a Americii

 Florentina Liutic
.

La 3 luni de la învestirea lui Donald Trump în funcţia de preşedinte al Americii, Casa Albă a publicat şi primul portret ofical al Melaniei Trump, Prima Doamnă.

 

Imediat ce a fost dat publicităţii, potretul fostului manechin din Slovenia a provocat numeroase discuţii, comentarii sau ironii.

 

Pe de o parte, Melania este considerată cea mai frumoasă Primă Doamnă, strălucitoare ca întotdeauna.

 

Pe de altă parte, Melania Trump în vârstă de 47 de ani este acuzată că a pozat mult prea crispată,  cu braţele încrucişate, având aerul unei stewardese, şi nicidecum eleganţa unei Prime Doamne.

 

 

Îmbrăcată în negru, Melania are un aer destul de deprimant, ea pozând în faţa unei ferestre de la Casa Albă, „noua ei reşedinţă', după cum se precizează, însă toată lumea ştie că soţia lui Donald Trump locuieşte în continuare în Trump Tower din Manhattan alături de fiul ei, Baron.

 

Unii au acuzat că fotografia a fost editată mult prea mult în Photoshop, în timp ce altora le-au atras atenţia accesoriile purtate de Prima Doamnă. Posesoarea unei colecţii impresionante de bijuterii fabuloase, Melania a pozat purtând două inele spectaculoase, ceea ce consideră unii este o lipsă de respect faţă de clasele mijlocii.

 

În textul care însoţeşte fotografia, Melania spune că este „onorata să fie Primă Doamnă şi nerăbdătoare să muncească în numele poporului american în anii ce urmează.'

 

Florentina Liutic, Foto: Hepta, Twitter

 

Vezi si:

De ce nu se muta Melania Trump la Casa Alba

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton