Ce titlu regal va purta Meghan Markle dacă se va mărita cu Prințul Harry

 Oana Pantazi
.

Zvonurile că Meghan Markle, iubita Prințului Harry, este pe cale să se mute în noul lui apartament din Kensington ne fac să ne gândim că cei doi au gânduri de căsătorie, dar și să ne întrebăm ce titulatură va primi Meghan dacă se va mărita cu Harry.

 

 

Meghan Markle și Prințul Harry sunt împreună de mai puțin de un an, dar zvonurile că perechea intenționează să se mute împreună în această vară și că actrița va renunța la rolul său din serialul de televiziune „Suits” i-au făcut pe fanii lor să spere că, în curând, cei doi îndrăgostiți vor deveni soț și soție sau… Prinț și Prințesă. Potrivit unui interviu pe care expertul regal Imogen Lloyd Webber l-a dat pentru „People”, dacă actrița de 35 de ani se va căsători cu Prințul Harry (32), ea nu va deveni prințesă – așa cum nici Kate Middleton nu are titulatura de prințesă –, pentru că nu poți primi un titlu regal prin căsătorie.

 

 

Cum stau lucrurile însă cu Prințesa Diana, doar ea era prințesă?! Ei bine, chiar dacă Dianei, Prințesă de Wales, i se spunea Prințesa Diana, în realitate ea nu a deținut niciodată acest titlu. La fel, dacă Prințul William va ajunge Rege într-o zi, Kate, Ducesa de Cambridge, va deveni Alteța Sa Regală Prințesa de Wales, dar titlul de prințesă nu o va transforma pe aceasta cu adevărat în prințesă.

 

 

Așadar, dacă Prințul Harry și Meghan se vor căsători, actrița va primi titulatura de Alteța Sa Regală Prințesa Henry de Wales, dar și un alt titlu, în funcție de rangul nobiliar pe care îl va primi soțul său după căsătorie. Când Prințul William s-a căsătorit cu Kate Middleton, în 2011, a primit titlul, ereditar, de Duce de Cambridge, Kate devenind Ducesă de Cambridge. Conform acestei cutume, e foarte posibil ca, după căsătorie, Prințul Harry să primească titlul de Duce de Sussex, așadar, dacă-i va deveni soție, va fi o adevărată „plăcere' pentru Meghan să semneze documente în calitate oficială…

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton