Adelina Pestriţu a arătat inelul de logodnă! Virgil Şteblea are gusturi bune

 Pirvu Cristina
.

Adelina Pestriţu a arătat inelul de logodnă. Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproximativ un an de zile. Cei doi vor deveni peste şase luni părinţi prima dată şi se pare că se vor şi căsători. Vedeta a arătat pentru prima oară bijuteria cu care tânărul şi-a făcut curaj să o ceară de soţie. 

Pare a fi un an plin pentru frumoasa brunetă căreia îi merge din plin pe plan profesional, dar mai ales personal. Va deveni mamă şi se va căsători, aceste lucruri fiind printre cele mai importante pentru ea. Adelina Pestriţu a dezvăluit la TV acum ceva timp că Virgil a cerut-o în căsătorie pe malul mării, însă nu a dat mai multe detalii, nici măcar despre bijuteria pe care a primit-o.

Viitoarea mămică, într-o postare pe Instagram, a arătat inelul dăruit de Virgil Şteblea, viitorul său soţ. Poartă pe inelar un inel deosebit, finuţ, cu o piatră transparentă. Este posibil să fie un diamant valoros.

Fanii vedetei au apreciat frumuseţea vedetei, i-au lăsat comentarii: „Frumuseţea ta nu poate fi descrisă în cuvinte, eşti pur şi simplu perfectă ! O zi frumoasă în continuare aşa ca tine! Te pupic super dulce!”

Adelina Pestriţu, mamă pentru prima oară

Adelina Pestriţu a anunţat pe data de 2 februarie că ea şi logodnicul său, Virgil Şteblea, vor deveni părinţi. Iată cine este viitorul soţ al vedetei. 

'Dragii mei prieteni, vârsta de 31 de ani a venit cu cel mai minunat dar pe care puteam să-l primesc vreodată. Eu şi iubitul meu, Virgil, suntem fericiţi să împărtăşim cu voi vestea că vom deveni părinţi. Fericirea noastră este cu atât mai mare cu cât în curând vom sărbatori şi un an de relaţie. Suntem copleşiţi de emoţii şi abia aşteptam să treacă cele 6 luni rămase până vom fi 3. Sperăm să ne descurcam bine în rolul de părinţi.', a fost anunțul făcut de Adelina Pestrițu.

Foto: Instagram

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton