Oana Roman se teme de o nouă depresie: "Simt cum gheara încearcă să se aşeze din nou peste mine"

 Pirvu Cristina
.

Oana Roman se teme de o nouă depresie. Vedeta, realizator al emisiunii online „Oana punct Roman”, a dezvăluit în exclusivitate că trece câteodată şi prin momente mai puţin plăcute. Simte acum că este la un pas de depresie, însă ia pastile, iar cei din jurul său o ajută foarte mult. 

Oana Roman a povestit în emisiunea sa faptul că încă de la începutul acestui an a trecut prin anumite obstacole, atât în ceea ce priveşte cariera sa, dar şi starea sa. Vedeta a mers în trecut la psiholog pentru a se trata deoarece simţea că trece printr-o depresie. Simţurile acelea se pare că ar fi revenit, vedeta ia pastile pentru a se linişti.

Mai mult decât atât, mama sa, Mioara Roman, dar şi soţul, Marius Elisei sunt mereu aproape de ea. Formează împreună o familie deosebită, se ajută la bine, dar mai ales la greu.

Oana Roman, la un pas de o nouă depresie

„Simt cum gheara acestei despresii încearcă să se aşeze din nou peste mine. Lupt groaznic să nu mă acapareze. E foarte greu.  (…) Nu trebuie să treceţi singuri prin ea, să vă trataţi, să mergeţi la terapie. Eu am un sprijin extraordinar în mama, în Marius. Sunt nişte calmante foarte uşoare, trebuie să le iau. E foarte important să înţelegeţi că trebuie să mergeţi să vă trataţi.”, a dezvăluit Oana Roman.

Emisiunea Oana Punct Roman poate fi urmărită în fiecare zi de joi, de la ora 15.00, doar pe Facebook Revista Viva.

 

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton