Delia, în rolul de mamă. Cântăreaţa a avut grijă de nepoţica Jessica

 Pirvu Cristina
.

Delia, în rolul de mamă. Oana Matache a născut în decembrie 2017, iar sora sa, celebra Delia, şi-a făcut curaj d-abia acum şi a schimbat-o pe nepoţica sa Jessica. Pare că se descurcă destul de bine, de faţă fiind şi mama sa, Gina, care o filmează şi probabil îi mai dă indicaţii. Poate îşi va face curaj şi va rămâne şi ea însărcinată!

Oana Matache şi-a lăsat fiica pe mâinile surorii sale. Jessica este răsfăţată de mătuşa sa, Delia. Mama celor două artiste, Gina Matache, a filmat-o pe fiica sa cea mare în timp ce o schimbă de scutec pe micuţa nepoţică. Pare că se pricepe destul de bine, fetiţa stă cuminte, dă din mâini şi zâmbeşte.

Ce este surprinzător este faptul că Delia se descurcă impecabil, ca o mămică adevărată. Ştie cum să o ţină pe nepoţică, să o întoarcă, fără să o deranjeze. Oare când îşi va lua inima în dinţi şi va rămâne însărcinată? Fanii vedetelor au reacţionat imediat ce au văzut clipul din online.

„Musai îi trebuie şi ei un bebe!!😍😍💙 (…) Hai că poţi!”, au notat aceştia pe Instagram.

Na, ca am facut-o si p-asta!

A post shared by Gina Matache (@ginamatache7) on


Sora Deliei Matache, despre viaţa de mamă

„Am o fetiţă sănătoasă, slavă domnului! E o mâncăcioasă şi activă şi ne ţine activi.(…) Toţi erau mâncaţi de emoţii. Da, păi zilele astea eu doar dacă am avut timp să respir. Dacă nu era mama, nu aş fi avut timp să ies din casă, să mă refac. Aşa am avut timp să mai merg la un coafor, să merg la magazin. Sincer, eu mă aşteptam să fie mai greu. Credeam că un nou născut plânge mai mult, să fie mai multe nopţi nedormite. Din prima seară eu şi Răzvan am luat taurul de coarne. Am spălat-o, i-am tăiat unghiuţele am început să ne înţelegem şi să o înţelegem. (…) Mi se pare greu să mă uit la ea plângând. I-au apărut lăcrimuţele mai devreme decât la alţi nou născuţi. Nu plânge mai mult de o perioadă foarte scurtă , dar când o vâd plângând mi se rupe sufletul. (…) Eu şi Delia nu avem aceleaşi gusturi în privinţa vacanţelor. Duc lipsa timpului în care stăteam cu Răzvan atunci când eram iubiţi. (…) Eram obosită rău şi tristă. Am avut impresia că nu mai funcţionează anumite lucruri în corpul meu cum trebuie. Credeam că rămân fără lăptic. Mama ne-a dat afară şi am ieşit în oraş. Am mers la restaurant şi a fost bine.', a spus Oana Matache acum ceva timp la Antena Stars.

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton