Adelina Pestrițu a ales nașii fetiței sale. Botezul Zenaidei Maria va avea loc pe 10 noiembrie

.

Pe Adelina Pestrițu am întâlnit-o aseară la un eveniment, unde i-a fost alături prietenului ei cel mai bun Adrian Perjovschi. Nu pot decât să vă spun că proaspăta mămică arată extraordinar de bine la aproximativ două luni după ce a născut. Adelina Pestrițu a ales nașii fetiței sale, iar botezul Zenaidei Maria va avea loc pe data 10 noiembrie.

Fosta prezentatoare TV a născut pe 3 august o fetiță absolut minunată, iar kilogramele în plus, cele 14 pe care le-a acumulat în perioada sarcinii, au dispărut ca prin minune. Adelina Pestrițu are acum 56 de kilograme și își dorește ca până la botezul micuței Zenaida Maria să mai scape de încă 3 kilograme. Într-o salopetă neagră foarte mulată, Adelina arăta extraordinar de bine și cu o siluetă ca trasă prin inel.

Dieta pe care vedeta o ține este una foarte benefică. Adelina Pestrițu consumă pește cu broccoli și salată, iar acestea sunt asezonate uneori cu caju. Regimul pe care proaspăta mămică îl urmează este unul care dă randament în cazul ei. În video de mai jos, Adelina Pestrițu ne-a povestit cum alege să mănânce aceste preparate.

„Eu am numit-o somodietă. Am mâncat numai somon cu broccoli și salată verde. Nu sunt în forma mea dorită și la kilogramele ideale. Mai am puțin până la botez și trebuie să acord timp organismului meu. Mănânc acest meniu o singură o dată pe zi. Nu e bine să mănânci somon chiar în fiecare zi. E bine să diversifici, dar e bine să rămânem fideli felului de mâncare. Mă simt bine având 56 de kilograme.', ne-a declarat Adelina Pestrițu.

Nu a mai rămas mult timp, iar pe data de 10 noiembrie, micuța Zenaida Maria va fi botezată. Tema petrecerii nu este stabilită încă, însă cei 250 de invitați cu siguranță vor fi foarte încântați de eveniment. Adelina Pestrițu deja știe ce ținute va purta, zic ținute pentru că vor fi două. Nașii Zenaidei au fost aleși, însă vedeta este discretă când vine vorba de acest aspect. La eveniment, Adelina Pestrițu a venit însoțită de iubitul ei, Virgil Șteblea, care a privit-o cu admirație toată seara.

'Sunt două ținute în culorile pe care mi le doresc pentru această petrecere. Sper să ieșim la capăt cu bine, cu organizarea acestui eveniment. Ne dorim ca toți cei 250 de invitați să se simtă bine și să petreacă alături de noi până în zorii zilei', ne-a mai spus vedeta.

Adelina Pestrițu este invitată, astăzi, 27 septembrie, la ora 15.00 la un nou episod din seria 'Interviurile VIVA!'. Emisiunea va putea fi urmărită online atât pe pagina de Facebook Revista VIVA!, cât și pe site. Vedeta va face dezvăluiri despre viața de mamă, despre botezul micuței Zeny, dar va răspunde și tuturor curiozităților voastre.

Citește și: Adelina Pestrițu a scăpat de vergeturile de după sarcină. Iată care sunt secretele ei

FOTO: Facebook, Instagram

Adelina PestrițuAdelina Pestrițu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton