Îți mai aduci aminte de Mirela de la "Insula iubirii"? Operațiile estetice au schimbat-o radical

 Cica Cristina
.

Mirela de la „Insula Iubirii” s-a numărat printre cele mai iubite concurente ale emisiunii. Cu siguranță, mulți își aduc aminte de ea, numai că, între timp, s-a schimbat destul de mult după intervențiile chirurgicale suferite.

Mirela-Insula-Iubirii-1-1Mirela-Insula-Iubirii-1-1

La momentul înscrierii în emisiune, în 2018, Mirela era o apariție fresh: naturală, brunetă, cu părul lung, fără buze mărite sau alte interventii la nivelul feței și corpului. A cucerit imediat telespectatorii, întrucât a demonstrat ce caracter frumos are.

A venit la „Insula Iubirii” la bratul lui Ionuț Gojman, dar între timp Mirela a găsit fericirea în brațele lui Vasile Tecar, actualul soț, scrie cancan.ro.

Tot în acest timp, Mirela a decis să se lase pe mâna medicilor esteticieni și a făcut numeroase intervenții, după cum a declarat chiar ea.

Concurenta a recunoscut inițial că a apelat la ajutorul medicului estetician pentru a-şi mări buzele, fapt ce a fost observat de toată lumea. Ulterior, Mirela a mărturisit că şi-a corectat mai multe trăsături la nivelul feţei, patru la număr.

„Mi-am corectat pomeţii, cearcănele, sprâncenele şi şanţurile nazale şi acum mă simt cel putin cu 5 ani mai tânără.', a explicat Mirela.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Mirela de la Insula iubirii a fost la Chefi la cuțite alături de tatăl ei: 'Am învățat să gătesc din nimic'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton