E gata! Maria Ilioiu, la un pas să fie dată afară din emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities

 Lupescu Anca
.

Noul sezon Bravo, ai stil! Celebrities este din ce în ce mai înflăcărat. După păruieli în culise, vorbe grele aruncate de concurente, injurii și scandal, urmează o nouă dramă.

Anunț bombă la Bravo ai Stil! Celebrities! Ce se întâmplă cu Maria Ilioiu, care a dispărut din showAnunț bombă la Bravo ai Stil! Celebrities! Ce se întâmplă cu Maria Ilioiu, care a dispărut din show
Citește și: Maria Ilioiu și Andreea Tonciu, scandal la „Bravo, ai stil! Celebrities”. „Tu te uiti cum arăți…”. Schimb de replici fabulos


Vinovata este Maria Ilioiu, fosta ispită, care se pare că și-a atras antipatia tuturor concurentelor.


Până acum, Maria a fost cea care le-a adus pe Andreea Tonciu și Raluca de la Bambi la culmea disperării.

Citește și: Raluca de la Bambi, replică usturătoare pentru Maria Ilioiu, după scandalul de la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Crești pe trotuar, îl iei după tine…”


Fosta ispită are un temperament extrem de vulcanic și pare că nu poate să se abțină de la comentarii acide. Pentru că în platou este un scandal interminabil, concurentele au decis să își unească forțele pentru a o da afară pe Maria.


O marginalizează și o vor cu orice preț în afara competiției. În acest sens, vedetele care participă la Bravo, ai stil! Celebrities au trimis o scrisoare deschisă conducerii Kanal D. Ele cer în scrisoare ca Maria să fie exclusă din emisiune.

Citește și: Cine este Maria Ilioiu de la 'Bravo, ai stil! Celebrities'. Are un trecut controversat în televiziune


Celebritățile au motivat că Maria le jignește și le înjură constant, atât în platou, cât și în culise, scrie Impact.ro.


Maria Iloiu a ales să participe la emisiunea „Bravo, ai stil Celebrities' considerând că astfel se va putea face mai cunoscută publicului.
Vreau să mă cunoașteți exact așa cum sunt. Vreau sa demonstrez cine sunt și ce pot! Sunt sinceră, fidelă, iubitoare, pasională și vehementă!', a spus fosta ispită.


Vedeta are 29 de ani şi pe lângă contractele TV conduce propria afacere. Aceasta are un magazin de haine. Acum, Maria Iloiu vrea să fie cea mai stilată vedetă din România, visând la câştigarea marelui premiu Bravo, ai stil Celebrities.

Citește și: Maria Ilioiu și Andreea Tonciu, schimb de replici dure la „Bravo, ai stil! Celebrities”. „Ești o mincinoasă!”


Deși a anunțat că a ales să renunțe la rolul de ispită în următorul sezon al „Insula Iubirii', Maria Ilioiu a fost dată afară, de fapt.

Potrivit sursei citate, Ilioiu era o fire pretențioasă, din cauza căreia filmările mereu întârziau, pentru că se trezea în jurul orelor 12:00. De asemenea, ispita avea și doleanțe, anume să fie luată mereu prima la machiaj, altfel ieșea scandal. Așadar, pentru toate cele enumerate, Mariei i s-a scris plecarea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton