(P) Top 9 cele mai creative idei de cadouri de Valentine's Day

 advertising.ringier
.

De la periuțe de dinți nonconformiste la trandafiri placați cu aur, de la pătură cu mâneci pentru cupluri, la jocuri erotice kinky, de la ghiveciul cu susul în jos, la  dozator elegant de bere, aceste idei de cadouri Sf Valentin depășesc cu siguranță așteptările partenerilor în cea mai romantică zi a anului.

Pentru Ziua Îndrăgostiților Valentines Day 2020, recomandarea celor mai creative magazine online de cadouri este clară: gândește în afara cutiei de ciocolată. Fie că ai o relație de început cu pasiune cât cuprinde, fie că ai o relație de durată și lucrurile s-au mai domolit între voi, poți fi surprinzător și original dacă alegi un cadou potrivit.  

Foarte iubită de unii, privită cu scepticism de alții, Valentine’s Day rămâne cea mai romantică zi din an de pe întreg Mapamondul, iar acest lucru este un prilej potrivit pentru parteneri să-și reînnoiască jurămintele de iubire, să-și întărească relația, să se distreze în cuplu și să se surprindă unul pe celălalt cu mici cadouri simpatice. Asta pentru că Ziua Îndrăgostiților nu este despre cadouri scumpe și nici nu ar trebui să rămână înțepenită în buchetul de trandafiri roșii. Anul acesta, există o mulțime de super-idei de cadouri Valentines Day ce pot transmite mesajul potrivit iubitului sau iubitei tale. 

Top 3 cele mai surprinzătoare cadouri pentru cupluri de Valentines Day

1. Pătură cu mâneci pentru cupluri

Studiile medicale arată că îmbrățișările eliberează oxitocină, hormonul fericirii. De aceea, o pătură cu mâneci pentru cupluri este unul din cele mai originale și necesare cadouri de Valentine’s Day. Aduce un plus de căldură în orice relație, pentru că este astfel construită încât îi stimulează pe cei doi iubiți să stea mai aproape unul de celălalt când se uită împreună la un film sau poartă discuții pe canapea și își fac planuri de vacanță.

Designul cu mâneci, le permite celor doi să-și miște mâinile în voie, fie că mănâncă pop-corn, butonează telecomanda sau se delectează cu un boardgame.

2. Hartă răzuibilă: Am fost acolo

O Hartă a Lumii pare că nu are mai nimic de a face cu sărbătoarea Sfântului Valentin, însă o Hartă Răzuibilă a întregii Lumi are sens pentru cei doi iubiți. Este un cadou cu o semnificație aparte și poate lua amprenta cuplului.

Ideea din spatele acestui cadou este ca cei doi iubiți să răzuiască locurile din lume pe care le-au descoperit împreună. Astfel, Harta Răzuibilă a României este un cadou de o viață, cu o imagine dinamică ce se schimbă permanent, în funcție de noile destinații pe care cei doi le vizitează împreună.

3. Joc erotic: A Deeper Shade of Red

Jocurile erotice nu ar trebui să lipsească din ecuația cu fast a sărbătoririi Sfântului Valentin. Fie că vorbim de un cuplu vanilla- style sau un cuplu mai curios, cu siguranța un Joc erotic A Deeper Shade of Red va aduce noutăți în cuplu (iar noutățile au darul de a menține vie flacăra iubirii, care altfel s-ar stinge din prea multă monotonie).

Top 3 cele mai surprinzătoare cadouri pentru iubit

1. Dozator BeerJet: Să curgă berea

Cu toate că de Valentine’s Day toată lumea se așteaptă ca bărbații să ofere cadouri dulci, iar femeile să se rezume doar la pupicuri și alte forme de răsplată, este o idee excelentă pentru partenerele moderne să-și surprindă iubiții cu un cadou creativ.

Din seria celor mai surprinzătoare cadouri pentru iubit, Dozatorul BeerJet Să curgă berea va fi cel mai bine primit. Cu un finisaj nou și capacități tehnice speciale, dozatorul face ca berea să capete un gust mai bun, o textură mai plăcută și un strat de spumă mai frumoasă.

2. Puzzle 3D motocicletă

Partenerii masculini sunt spirite concrete și raționale. Poate de aceea, unii se simt agasați de ideea unui Sfânt Valentin mult prea plin de inimioare, ciocolată și promisiuni mult prea idealiste, forțate de împrejurări.

De aceea, partenerele ar trebui să-și surprindă iubiții cu un cadou mai practic și mai aproape de pasiunile lor. Acest Puzzle 3D motocicletă este perfect: un cadou DIY pe sufletul celor care vor să-și demonstreze capacitățile logice, un obiect decorativ din lemn de calitate de top, un model mobil de motocicletă în miniatură.

3. Rucsac Urban Style cu cifru si port USB

Undeva între cadouri practice și cadouri gadget, se află și acest Rucsac. Este potrivit pentru cadoul de Sfântul Valentin pentru că arată grija și atenția partenerei față de bunăstarea și dorințele iubitului său. Este un model modern, cu design antifurt. Are port de încărcare USB și lacăt cu cifru în compartimentul principal. Poate fi transportat în 3 moduri diferite (pe umăr, în spate sau ca geantă de voiaj). 

 Top 3 cele mai surprinzătoare cadouri pentru iubită

1. Ghiveci cu susul in jos

Pentru iubitele care obișnuiesc să-și aranjeze casa cu stil și sunt preocupate de lucruri noi, acest ghiveci cu susul în jos, va declanșa haz și bucurii. Este un dar de cursă lungă, pentru că le va înfrumuseța spațiul de lucru sau camera de relaxare, într-un mod cu totul trăsnit. În plus, aceste ghivece sunt atât de ușor de întreținut, grație sistemului inteligent de irigație, încât nu vor acapara timp prețios din viața partenerelor.

2. Boxă deșteaptă cu asistent virtual

Un alt cadou super creativ pentru Sfântul Valentin 2020 este această Boxă inteligentă cu asistent virtual. Iubitele își doresc deseori să fie răsfățate, să fie ajutate și să li se răspundă la întrebări, așa că Boxa cu asistent personal pică la țanc. Oferă sunet 360 de grade, are o autonomie a bateriei de până la 5 ore și este compatibilă cu iOS/ Android/  Siri/ Google Assistant. Poate prelua apeluri când iubita gătește, poate răspunde la o mulțime de întrebări și poate pune pe Play muzica sa (sau a voastră) preferată.

3. Cană termosensibilă Inimioară

Cănile termosensibile sunt deosebite prin dinamismul lor. Aparent sunt simple căni. Dar, după ce torni în ele lichid fierbinte, prind viață chiar sub ochii tăi. Așa se întâmplă și cu acesta Cană decorată cu o inimioară neagră, ce se înroșește imediat ce ai turnat în ea ceai, cafea, ciocolată caldă sau altă băutură fierbinte. Este unul din cele mai ieftine și de efect cadouri de Sfântul Valentin pentru iubită.

Toate aceste idei ingenioase anunță o Zi fabuloasă a Îndrăgostiților. Vino pe www.mindblower.ro ca să descoperi și alte idei de cadouri creative și surprinzătoare pentru relația ta.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton