Florin Salam, reacție la adresa fiicei sale, Betty, după scandalul de pe TikTok cu un alt manelist: „Mă face să mă simt prost. Dacă fata mea nu are minte...”

 Radulescu Ruxandra
.

Florin Salam, reacție la adresa fiicei sale, Betty, după scandalul de pe TikTok cu un alt manelist. Florin Salam este un cântăreț de manele care știe să facă show de zile mari, de fiecare dată când urcă pe scenă. Chiar dacă este foarte preocupat de carieră, el este și un tată exigent, ce nu ezită să o disciplineze pe fiica sa, Betty, în vârstă de 22 de ani. Recent, Betty și-a exprimat revolta, pe TikTok, față de un muzician de manele care ar fi adresat injurii familiei sale. Florin Salam nu a ezitat să ia măsuri în această situație, nu înainte de a apostrofa pe Betty.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Florin Salam, reacție la adresa fiicei sale, Betty, după scandalul de pe TikTok cu un alt manelist. Florin Salam este nu numai un cântăreț de manele de succes, ci și un om de familie. După moartea fostei sale soții, Ștefania Stoian, artistul și-a refăcut viața alături de Roxana Dobre, cea care i-a devenit soție în vara acestui an. Cariera fabuloasă de care se bucură Florin Salam a stârnit, desigur, și invidii printre colegii de breaslă. O astfel de situație ar fi avut loc recent, cu un manelist care ar fi adresat injurii familiei lui Salam. Betty a reacționat imediat și a transmis un mesaj dur pe TikTok, însă acest gest nu a fost deloc pe placul lui Florin Salam.

index-21index-21

Florin Salam, reacție la adresa fiicei sale, Betty, după scandalul de pe TikTok cu un alt manelist

Florin Salam a trecut printr-o perioadă foarte tulbure, după moartea primei sale soții Ștefania Stoian, însă și-a regăsit fericirea alături de Roxana Dobre. Pentru manelist, familia se află pe primul loc și este în stare de orice pentru a-și apăra copiii. Fiica lui Salam, Betty, a avut o conversație live, pe TikTok, cu Costeluș de la Clejani. Costeluș ar fi avut o reacție foarte virulentă, atunci când i s-ar fi părut că Betty Salam îl ironizează. Acesta ar fi început să adreseze vorbe dure la adresa familiei lui Salam. Între Betty și Costeluș s-ar fi iscat un adevărat scandal. Florin Salam a intervenit, iritat de faptul că fiica sa a dat atenție unui om care nu ar fi de nivelul ei.

Fata mea nu trebuie să se joace cu șmecheri. Dacă fata mea nu are minte și a jucat Tik-Tok, ceea ce pe mine mă face să mă simt prost, să joace fata mea joc din acela. N-are voie să intre ea pe joc. Dacă are nevoie de 3 lei, 5 lei, să mă sune pe mine că fac eu rost.

Citește și: Ce diferență de vârstă există între Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu: „Și-a dorit foarte tare să aibă copii. Mai mult pentru el am făcut asta’

Citește și: De ce nu a fost Betty Salam la înmormântarea mamei sale, Fănica: „Tot ce s-a întâmplat atunci am văzut pe internet’

Citește și: Cine e Kylian Mbappé Lottin.A marcat trei goluri în finala Campionatului Mondial din Qatar

Citește și: Mădălina Ghenea, primele declarații după ce a fost jefuită pe aeroportul din Roma:'De trei zile nu dorm și nu mănânc'. Bijuteriile furate, estimate la 1 milion de euro

N-are voie să stea fata mea Betty pe Tik-Tok. Sau dacă intră, să intre să-și prezinte o melodie, să stea cu prieteni din branșa ei, cu artiști, cu artiste, nu cu șmecheri. Șmecherii au locul lor, eu n-am cum să vorbesc urât de nimeni că nu vreau, am intrat doar că e fata mea. Dacă nu era fata mea să i se întâmple chestia asta, eu nu intram.„, a declarat Florin Salam.

Fiica lui Florin Salam: „Nu este educat”

Betty Salam și-a manifestat indignarea cu privire la atitudinea lui Costeluș. Fiica lui Salam a susținut că nu-l cunoaște, dar ar fi decis să aibă discuția live pe TikTok, în urma inisistențelor acestuia. Tânara a susținut apoi că a fost o greșeaală din partea ei să-i acorde atenție.

„Foarte urât din partea lui că mi-a înjurat familia. Nu este educat. Eu nu ştiu cine este omul ăsta, aseară când am făcut live-ul, el îmi dădea cerere, cerere. Apoi îmi zice nu ştie cine sunt, ok, nu trebuie să mă cunoască toată lumea. Pe el nu-l ştiu', a încheiat cântăreața.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton