Fiul lui Cătălin Crișan, Raris, și-a lansat prima melodie. Ce relație are cu părinții lui: „Vor fi totdeauna persoanele care vor decide pentru mine” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Fiul lui Cătălin Crișan, Raris, și-a lansat prima melodie. Raris Crișan, fiul lui Cătălin Crișan și al Luciei Bubulac, a lansat primul videoclip din cariera lui. Într-un interviu pentru viva.ro, tânărul susține că piesa clipului este compusă chiar de el, în dormitorul lui. Puștiul este fericit că s-a născut într-o familie de artiști, având în vedere că tatăl său a cântat și a compus atâtea piese, iar mama lui, medicul Lucia Bubulac, a cochetat și ea cu muzica. Și sora lui Raris, Daria Crișan, cântă, iar acum va juca într-un film, 'O secundă', unde el va semna coloana sonoră.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fiul lui Cătălin Crișan, Raris, și-a lansat prima melodie. Raris Crișan, fiul lui Cătălin Crișan și al Luciei Bubulac, s-a lansat în muzică cu un videoclip și o piesă nouă, ce va face parte dintr-un album de-al său. Melodiile sunt scrise chiar de el. Raris Crișan a mai cântat în copilărie cu părinții și cu sora lui, dar spune că abia așteaptă să mai înregistreze piese alături de ei.

15726309_1598971960119699_5965888571776120300_n15726309_1598971960119699_5965888571776120300_n
1091227_405342036233770_1164817665_o1091227_405342036233770_1164817665_o

Citește și: Fiul lui Cătălin Crișan s-a lansat în muzică. Artistul nu a fost prezent la evenimentul organizat de Raris:„Tatăl meu este de peste 30 de ani un nume'

Citește și: Fiica lui Cătălin Crișan joacă în filmul O secundă:”Drumul spre Oscar a început”. Ce rol are Daria

Citește și: Ilinca Vandici, secretul siluetei sale suple, la 36 de ani. Cum se menține în formă:„Am grijă de corpul meu prin…' / EXCLUSIVCitește și: Ce restricții i-a impus tatăl iordanian lui Denise Rifai, în adolescență:„Nu aveam voie să am un iubit. M-am simţit atât de umilită când…' / EXCLUSIV

Fiul lui Cătălin Crișan, Raris, și-a lansat prima melodie

Raris Crișan, fiul lui Cătălin Crișan și al medicului Lucia Bubulac, a lansat primul videoclip din cariera lui, cel al piesei 'I used to fall in love', scrisă chiar de el. Adolescentul a mai cântat în copilărie cu părinții, dar și cu sora lui, Daria. Raris spune că se gândește să înregistreze piese noi, printre care și cu sora și cu părinții lui. Tânărul este fericit că s-a născut și a crescut cu muzică. Sora lui va juca în filmul 'O secundă', unde el va semna coloana sonoră a peliculei.

De ce muzică, și nu altceva?

Nu am avut de ales, din fericire. Am fost crescut și născut cu muzică, nu a fost o alegere. A fost efectiv, un fel de a trăi. E ca și cum aș bea, aș mânca, nu se pune problema că fac ceva din obligație sau ceva. Este, efectiv, visul oricărui om. Adică, pe această parte, pot spune că sunt foarte norocos.

Ai mai cântat cu părinții tăi și cu sora ta, Daria. Cu ea nu mai înregistrezi o piesă?

De mic cânt și cu părinții mei. Avem câteva melodii de când sunt mic. Chiar o melodie compusă de tatăl meu, eu sunt mic. Și cu sora mea, Daria, am cântat și cânt în continuare. Noi doi cântăm de mici, în sufragerie. Anul acesta, sora mea termină facultatea, are de dat licența și joacă într-un film foarte mare, unde și eu voi avea niște piese ale mele. Da, urmează să cânt într-un proiect nou și cu ea. O să cânt și cu Daria, sper și cu părinții mei. Sunt deschis la lucruri noi.

Raris Crișan: 'Am început albumul în dormitor la mine și așa vrem și să-l terminăm'

Despre piesa pe care ai lansat-o ce ne spui?

Acum, piesa pe care am lansat-o se numește 'Obișnuiam să mă îndrăgostesc'. Este prima piesă de pe primul meu album. Cu siguranță, anul viitor urmează o piesă nouă. Va fi un album care va conține în jur de 10 piese scrise de mine împreună cu producătorul meu, Denis Gavrilescu. Suntem prieteni și am început împreună acest proiect și vrem să îl terminăm împreună. Am început albumul în dormitor la mine și așa vrem și să-l terminăm.

Îi mai ceri sfatul mamei, tatălui tău?

Părinții mei vor fi totdeauna persoanele care vor decide pentru mine, dacă e bine sau nu. Da, mama mea m-a susținut dintotdeauna și mereu îi cer sfatul. De fiecare dată când compun o piesă nouă o întreb ce părere are. Tata, de asemenea, știe ce melodii cânt, știe ce stil abordez, i-am pus piese de-ale mele… Surprinzător, i-au plăcut. Ne-am și sfătuit. Da, deci se implică, amândoi.

Raris Crișan: 'Moșul mi-a adus deja cel mai frumos cadou'

Sărbătorile se apropie. Ce îți dorești de la Moș Crăciun?

Moșul mi-a adus deja cel mai frumos cadou, acela de a putea lansa piesa și de a putea crește pe propriile forțe. Pe acest plan vreau să le mulțumesc și prietenilor mei, fără de care nu puteam face clipul video: Augustin Crenzer, Daria Crișan, Ștefan Uncanu, Georgiana Cotoi, care este și fata din clip care joc în clipul piesei. Să le mulțumesc și partenerilor,

Ținuta de la lansare, cine ți-a realizat-o?

Un prieten foarte bun, Andrei Mocanu, care îmi este și stilist. Este foarte talentat, tânăr, deschis la minte și care știe să se muleze pe fiecare client.

Fiica lui Cătălin Crișan, Daria Crișan, va juca într-un film

Și fiica lui Cătălin Crișan a fost în centrul atenției, în ultima vreme, și îi bucură pe părinții ei cu realizările sale. Daria Crișan va juca în filmul „O secundă’, în regia lui Octavian Iacob. Foarte mândră, Lucia Bubulac a notat pe Facebook că drumul spre Oscar al fiicei sale a început.

Fiica lui Cătălin Crișan și a medicului Lucia Bubulac este studentă în ultimul an la Actorie, la UNATC. Deși se pregătește pentru examenul de licență, Daria are în desfășurare și câteva proiecte.

Daria Crișan va juca alături de alte nume mari din industria cinematografică, precum: Maia Morgenstern, Constantin Cotimanis, Monica Davidescu, Augustin Viziru și Geanina Ilieș. În pelicula 'O secundă' vor mai apărea nume ca: CRBL, Elwira Petre și Kamara Ghedi.

Fiica lui Cătălin Crișan a urcat și pe scena Teatrului de Operetă din București. Tânăra a jucat în piesa HeartBeat ce a avut premiera pe data de 17 decembrie.

Foto: arhiva personală, Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton