Prințul Harry și Meghan Markle vor ca Familia Regală să le ceară scuze: "S-au făcut greșeli de ambele părți"

 Radulescu Ruxandra
.

Prințul Harry și Meghan Markle vor ca Familia Regală să le ceară scuze, pentru suferința pricinuită de-a lungul timpului. Această solicitare a fost formulată de către ducii de Sussex în cadrul documentarului de pe Netflix, Harry & Meghan. Cuplul a generat un val de controverse după ce făcut unele afirmații, ce pun familia regală într-o lumină nefavorabilă. Potrivit experților regali, Casa Regală nici nu concepe să ceară iertare ducilor de Sussex, deși ambele tabere poartă partea lor de vină.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Prințul Harry și Meghan Markle vor ca Familia Regală să le ceară scuze, pentru suferința pricinuită de-a lungul timpului. Ducii de Sussex și-au exprimat această dorință în cadrul documentarului difuzat pe Netflix. Aceasta ar fi singura condiție pe care Prințul Harry și Meghan Markle o impun, pentru a lua parte la încoronarea regelui Charles al III-lea. Experții regali au declarat că membrii familiei de la Palatul tBuckingham nu vor face niciodată primul pas, întrucât au fost făcute greșeli de ambele părți.

snapinsta.app_1080_74602355_149203103070117_7735246281125783213_n-2snapinsta.app_1080_74602355_149203103070117_7735246281125783213_n-2

Prințul Harry și Meghan Markle vor ca Familia Regală să le ceară scuze

Harry și Meghan Markle se află din nou în mijlocul controverselor, în urma documentarului difuzat pe Netflix. Ducii de Sussex au făcut o serie de declarații, care au pus pe jar monarhia britanică, însă, cu ultima lor solicitare pare că au exagerat. Harry și Meghan au vorbit despre situațiile dificile și adeseori nedrepte în care au fost puși, din cauză că au decis să se căsătorească. Cei doi sunt de părere că familia Regală trebuie să le ceară iertare pentru toate suferințele pricinuite. Potrivit unui expert regal, ambele părți au comis greșeli, de aceea este puțin probabil ca familia regală să facă primul pas.

Citește și: Prințul Harry, detalii neștiute din căsnicia cu Meghan Markle, în documentarul de pe Netflix: „Am ajuns să sacrific tot ceea ce știu pentru a mă alătura în lumea ei”

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, confesiuni dureroase în interviul cu Oprah Winfrey. Ce au spus despre Prințesa Diana

Citește și: Ilinca Vandici, secretul siluetei sale suple, la 36 de ani. Cum se menține în formă: „Am grijă de corpul meu prin…' / EXCLUSIV

Citește și: Povestea de dragoste dintre Messi și soția lui, Antonella Roccuzzo. Se cunosc din copilărie și au trei copii

„Ceea ce trebuie să se întâmple este o recunoaștere a faptului că s-au făcut greșeli de ambele părți și odată ce s-a făcut această recunoaștere, ar putea exista o cale de împăcare. Însă Charles știe că o monarhie divizată nu este ceea ce lumea își dorește să vadă', a explicat Nichlos, citată de Daily Mail.

Care este strategia Palatului Buckingham

Harry a vorbit în cadrul documentarului și despre momentele conflictuale cu fratele său, Prințul William. Totuși, același expert regal a menționat că este puțin probabil ca Prințul de Wales să se opună. Acesta a mai adăugat că Palatul Buckingham vrea să evite scandalurile, de aceea e puțin probabil să ofere un răspuns lui Harry și lui Meghan.

Harry știe foarte bine că William nu va riposta. Cred că strategia Palatului de a nu se plânge niciodată, în acest caz de a nu se explica, este cea corectă întrucât, dacă vor comenta, doar vor alimenta povestea și vor duce lucrurile la un alt nivel', a completat expertul regal.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton