Anamaria Prodan, după ce Shakira i-a umilit pe Pique și pe iubita lui mai tânără în noua ei melodie: „Îți doresc noroc cu așa zisa mea înlocuitoare. Valorez cât două...”

 Radulescu Ruxandra
.

Anamaria Prodan a avut o reacție neașteptată după ce Shakira i-a umilit pe Pique și pe iubita lui mai tânără în noua ei melodie. Cea mai recentă piesă a Shakirei a devenit virală, versurile fiind un afront direct la adresa tatălui copiilor ei, Gerard Pique, și a iubitei în vârstă de 22 de ani. Impresara Anamria Prodan pare că a rezonat cu situația artistei columbiene și a postat la rândul ei un mesaj pe rețelele de socializare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan, după ce Shakira i-a umilit pe Pique și pe iubita lui mai tânără în noua ei melodie. Despărțirea dintre artista latino, Shakira, 45 de ani, și fotbalistul Gerard Pique, 35 de ani, a fost una extrem de dureroasă pentru cântăreață. Recent, a ieșit la iveală un filmuleț în care tatăl celor doi copii ai ei se afla cu amanta, de 22 de ani, chiar în casa familie. Shakira și-a exprimat furia într-o piesă, în care îl ironizează pe Pique, melodia devenind virală. Impresa Anamaria Prodan nu a putut rămâne indiferentă, având în vedere că a trecut printr-un divorț răsunător de Laurențiu Reghecampf, care se iubește acum cu o altă femeie. Iată care a fost reacția Anamariei Prodan la piesa Shakirei.

https___www.prosport.ro_wp-content_uploads_2023_01_pique-si-shakira-e1673610494428https___www.prosport.ro_wp-content_uploads_2023_01_pique-si-shakira-e1673610494428

Anamaria Prodan, după ce Shakira i-a umilit pe Pique și pe iubita lui mai tânără în noua ei melodie

Se pare că Anamaria Prodan s-a identificat foarte mult cu situația prin care a trecut artista columbiană Shakira. Cântăreața a fost înșelată de tatăl copiilor ei și întreaga poveste a ieșit la iveală, devenind un subiect foarte mediatizat. Anamaria a postat pe InstaStory o strofă din versurile piesei lansate de Shakira, iar în dreptul lor a scris „traducere în limba română”. Impresara a dorit ca toți urmăritorii ei să înțelegeagă mesajul, ce reflectă viața ei personală.

Citește și: „Nu stă în România, copiii mei îl adoră'. Anamaria Prodan are un nou iubit, după divorțul de Laurențiu Reghecampf

Citește și: Reacția lui Pique, după ce Shakira l-a ironizat în cea mai recentă piesă: „Ai schimbat un Ferrari pe un Twingo”

'E o linie subțire între dragoste și ură/ Nu te mai întoarce aici, crede-mă/ Fără resentimente dragă/ Îți doresc noroc cu așa zisa mea înlocuitoare/Nici măcar nu știu ce s-a întâmplat/ Te comporți atât de ciudat/Încât nici nu te recunosc/ Valorez cât două de 22 de ani/Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo/ Ai schimbat un Rolex cu un Casio/ Ești prea agitat…Mai ușor/ Atât de mult timp la sală/ Dar poate ar trebui să îți antrenezi și creierul un pic…', sunt cuvintele pe care Anamaria Prodan le-a tradus în story-ul său de pe Instagram, urmat de mai multe emoji-uri care zâmbesc.

Shakira: „Lacrimile noastre nu sunt în van”

Pisa Shakirei a strâns peste 124 de milioane de vizualizări în doar câteva zile, astfel că artista s-a situat din nou pe primul loc. Piesa 'BZRP- Sesiunea 53' a fost scrisă de cântăreața columbiană pentru a-și exprima emoțiile extrem de intense prin care a trecut, după ce a aflat că Pique a înșelat-o. La începutul anului 2023, artista a scris un mesaj emoționant pe Instagram despre suferința prin care a trecut.

Chiar dacă rănile noastre sunt încă deschise în acest început de an, timpul are mâini de chirurg. Chiar dacă cineva ne-a trădat, trebuie să avem în continuare încredere în alți oameni. Când te confrunți cu disprețul, continuă să-ți cunoști valoarea, deoarece există mai mulți oameni buni pe lumea asta decât oameni care nu sunt decenți. Sunt mai mulți oameni cu empatie decât indiferență, iar cei care pleacă sunt mai puțini decât cei care aleg să rămână lângă tine. Lacrimile noastre nu sunt în van, ci vor uda solul viitorului nostru și ne vor face mai umani, astfel încât și atunci când avem inima frântă, să continutăm să iubim.', scris Shakira pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton