Daria Chiper a fost eliminată de la Survivor 2023. Concurenta a izbucnit în lacrimi: „De la extaz la agonie”

 Ifrim Georgiana
.

Daria Chiper a fost eliminată de la Survivor 2023. În ultima ediție a emisiunii de la ProTV, echipa Războinicilor a pierdut un membru. Baschetbalista a pierdut ultima probă în fața Alexandrei Ciomag, care a nominalizat-o să meargă alături de ea în Exil. Iată ce s-a întâmplat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Daria Chiper a fost eliminată de la Survivor 2023. În vârstă de 20 de ani, Daria Chiper a făcut parte din tabăra Războinicilor. Tânăra este sportivă profesionistă și s-a înscris în emisiune pentru a-și depăși limitele. La proba de eliminare, bastchetbalista a fost nominalizată chiar de colega sa, Alexandra Ciomag. Decizia concurentei a fost surprizătoare pentru Războinici, cu atât mai mult cu cât aceasta ar fi avut posibilitatea să nominalizeze un membru din echipa roșie. După jocul de eliminare dintre cele două concurente, Daria Chiper a pierdut în fața adversarei sale și a fost nevoită să părăsească competiția.

sur9sur9

După ce Daniel Pavel a făcut anunțul despre concurentul care va părăsi emisiunea, baschetbalista a izbucnit în lacrimi. La rândul lor, telespectatorii au acuzat nereguli, având în vedere că Războinica a adus puncte importante la jocul pentru imunitate.

Citește și: Cine este Daria Chiper de la Survivor România 2023.Este baschetbalistă

Citește și: Cine este soțul Luciannei Vagneti de la Survivor 2023.Au împreună două fetițe

Citește și: „Pe mine mă interesează să fac bani din asta”.Selly a spus ce crede cu adevărat despre filmul Romina VTM

Citește și: Cum se înțeleg Bebe Cotimanis și Carmen Ionescu din serialul Lia, în spatele camerelor:„Ne știm din studenție. Ea a fost…' / EXCLUSIV

Daria Chiper a fost eliminată de la Survivor 2023

La jocul de eliminare, Daria Chiper a fost învinsă de coechipiera sa, Alexandra Ciomag. Daniel Pavel a anunțat-o pe baschetbalistă că trebuie să părăsească competiția, iar aceasta a izbucnit în lacrimi.

„Am avut o bătălie, luptă dreaptă pe a rămâne sau a pleca din Survivor. Cea care se alătura tribului răzbinicilor este Alexandra Ciomag. Cea care părăsește garnitura de start Survivor România este Daria Chiper, iar eu vreau aplauze din partea voastră. Alexandra, ești membra a tribului Războinicilor', a spus Daniel Pavel, în cadrul emisiunii.

Eliminarea Dariei a fost o premieră în cadrul emisiunii, căci nu s-a decis prin votul publicului: „Daria, pentru tine se termină Survivor. E prima concurenta care pleacă de pe nisip, în urma unei bătălii. E prima concurentă din acest sezon care a adus totemul de imunitate'.

Cum a reacționat concurenta: „De la extaz la agonie'

Imediat după ce a aflat că urmează să părăsească competiția, Daria Chiper a izbucnit în lacrimi. Aceasta a susținut că este recunoscătoare pentru experiența de care a avut parte, deși finalul ei în cadrul competiției a fost unul neașteptat.

„De la extaz la agonie… Cu siguranță a fost o experiență greu de egalat și n-as fi avut parte nicăieri de ce am avut parte aici. M-am bucurat să vă am alături', a susținut Daria Chiper.

„Pleacă cu capul sus Daria Chiper, dar așa cum am anunțat, asta a fost regula jocului', a încurajat-o Daniel Pavel.

Telespectatorii și-au exprimat nemulțumirea

După eliminarea Dariei Chiper, telespectatorii au reacționat pe rețelele de socializare. Aceștia au susținut că nu a fost corect ca baschetbalista să părăsească competiția imediat după proba de eliminare, ci ar fi trebuit ca publicul să decidă acest lucru.

„Foarte ciudate și nu prea corecte jocurile astea noi. Ieri au obosit doar patru inși, astăzi doar două fete din același trib, ceva nu a fost cușer. Era mai bine jocul clasic.

„Sărăcie de joc, să îi fie rușine ăluia care face jocurile de culise.

„Nu mi-a plăcut, nu a fost corectă așa o eliminare. Daria nu a avut șansa să o voteze sau nu lumea. Bravo Alexandrei, dar ceva nu s-a pupat'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton