Deși avea mare nevoie de bani, Oana Roman a refuzat o sumă importantă. Vezi care a fost motivul

 Adina Vilcea
.

Oana Roman a dezvăluit că a trecut prin momente cumplite după ce a născut și, deși era foarte bolnavă și avea mare nevoie de bani, a refuzat câteva mii de euro atunci când i s-a propus să participe la o emisiune TV.

 

„Născusem, fusesem foarte bolnavă, iar Marius trebuia să aibă grijă de mine, așa că niciunul dintre noi nu putea să muncească, motiv pentru care, la vremea respectivă, nu stateam deloc bine cu banii. În televiziune se știa ca nu aveam surse de venit și că aveam nevoie de bani, așa că mi-au propus să vin într-o emisiune pentru a vorbi despre o anumită persoană care m-a atacat de multe ori în presă. Domnii de la respectiva televiziune mi-au zis: „Vrem să vii două zile consecutive și să povestești ce știi tu despre persoana asta și te plătim cu foarte mulți bani”. Nu mai știu cât mi-au propus, mii de euro, dar le-am spus: „Știți că eu despre persoana respectivă nu am să vorbesc niciodată, deci nu vreau, refuz”. Oamenii s-au șocat, mai ales că știau că aveam nevoie de bani. Le-am spus „Am nevoie de bani ca de aer, dar nu fac asta. Eu nu-mi stric și nu-mi pătez demnitatea, onoarea, numele pentru banii ăștia ca să intru într-un scandal înfiorător. Nu pot și nu vreau. Prefer să mă duc să mă împrumut la prieteni și să dau banii ăia înapoi când o să am un job decât să fac compromisul ăsta pe banii ăștia”. Numai că sunt foarte puțini care fac asta, care să refuze o astfel de ofertă. Cred că oamenii ăia nici până în ziua de azi nu au înțeles motivul pentru care eu, deși nu aveam din ce trăi în momentul acela, am refuzat banii. M-am dus și m-am împrumutat și în momentul în care am început un nou proiect am plătit suma respectivă, și i-am plătit din munca mea, nu din scandal, nu din țigănie”, a mărturisit Oana în cadrul rubricii Secretele Oanei Roman.

Adina Vîlcea

Citește și:

Oana Roman, revoltată de cazul lui Eugen Stan, poliţistul-pedofil: „Eu i-aş pune pe toţi la zid!'

Oana Roman spune, cu lacrimi în ochi, adevărul despre accidentul în care Mihai Mitoșeru și-a pierdut viitoarea soție: 'Trebuia să-l păzim 24 din 24 la spital'

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton