Oana Roman, revoltată de cazul lui Eugen Stan, poliţistul-pedofil: "Eu i-aş pune pe toţi la zid!"

 Pirvu Cristina
.

Oana Roman este profund indignată de cele întâmplate în cazul abuzurilor săvârşite de către Eugen Stan, poliţiştul pedofil. Uite pe cine a dat vina vedeta. 

Agentul Eugen Stan este acuzat în trei dosare penale de agresiuni sexuale asupra unor copii şi este cercetat într-un altul pentru atac asupra unei femei. În acelaşi timp se fac cercetări în legătură cu felul în care poliţia şi-a făcut datoria în aceste cazuri, în special pentru că există suspiciunea de muşamalizare.

Oana Roman, revoltată de cazul lui Eugen Stan, poliţistul-pedofil

„Vă puteţi imagina că într-o secţie de poliţie nişte poliţişti îşi poreclesc un coleg violatorulul, ştiu că au un dosar şi nimeni nu spune nimic. Nu spune nimic despre oroarea asta. Mai rău este că în Poliţie s-a ştiut despre acest dosar. (…) Poliţiştii aruncă rahatul sub covor şi se gândesc că nu o să pută. Ei normal că nu l-au dat afară, dar nici nu au anunţat pe nimeni. (…) Vă daţi seama care este nivelul poliţiştilor de la secţiile din Bucureşti, cel puţin de la secţia 18. Eu vrea să mă uit în ochii lor şi să îmi spună că au un coleg care are un dosar de tentativă de viol şi să îmi spună că au muşamalizat aşa ceva. Eu i-aş pune la zid. Dacă şeful Poliţiei nu a fost informat, nu cred că trebuie demis. (…) Legea îl protejează.”, a spus Oana Roman.

 

Emisiunea „Oana punct Roman” poate fi urmărită în fiecare zi de joi, de la ora 15.00, doar pe Facebook Revista Viva!.

Foto: Captură Facebook

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton