Kate Middleton reciclează? Ducesa De Cambridge a apărut în aceeași rochie pentru a treia oară!

 Oana Pantazi
.

Ocupată cu îndatoririle regale, cu creșterea celor doi copii ai ei și ai lui William, dar și cu apropiata venire pe lume a celui de al treilea, Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, pare a nu mai avea timp și de shopping, deoarece s-a prezentat la un eveniment oficial în aceeași rochie pentru a treia oară! Noi bănuim că, de fapt, este îndrăgostită de rochia verde-albastră cu model floral pe care și-o permite oricine…

 

Ducesa de Cambridge, în vizită la Reach Academy Feltham

 

La o zi după ce a împlinit 36 de ani și afișând un look foarte proaspăt și un zâmbet de zile mari, Kate Middleton, ducesa de Cambridge, a vizitat Reach Academy Feltham, din Londra. Atmosfera a fost una extraordinară încă de la început, deoarece Kate a fost întâmpinată de micii școlari ai prestigioasei instituții, care i-au cântat în cor melodia Ninei Simone „I Wish I Knew How It Would Feel To Be Free'. Ducesa a fost extrem de impresionată de prestația puștilor și le-a spus zâmbind: „Aș vrea ca fiecare dimineață a mea să înceapă așa'.

 

Kate a purtat pentru a treia oară superba rochie verde-albastră Serafine

 

După ce s-a confruntat multă vreme cu grețurile matinale, Kate se pare că și-a revenit complet, Ducesa participând cu plăcere la lecțiile de artă alături de micuți, care s-au arătat extrem de încântați de noua lor prietenă. Celor din jur nu le-a scăpat însă un detaliu important – Kate a purtat o rochie în care a mai apărut îmbrăcată în două ocazii diferite, în timp ce era însărcinată cu Prințesa Charlotte. Unii s-au întrebat, ironic, dacă nu cumva Ducesa s-a apucat să recicleze hainele, însă, după părerea noastră, nu e o crimă să porți de mai multe ori aceeși rochie, chiar dacă ești cap încoronat. În plus, ținuta care a suscitat atâtea comentarii – o rochie Serafine din colecția specială pentru gravide –, în afara faptului că este superbă și îi complimentează perfect silueta, este și extrem de accesibilă ca preț, aceasta costând 65 de lire. Și cum Kate este un model pentru multe femei din Anglia și nu numai, cu siguranță de acum înainte vom vedea tot mai des acest model.

Oana Pantazi

Foto: Northfoto

 

 

 

 

 

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton