Un pacient suspect de coronavirus a fugit din spital. Era internat la ”Matei Balș” din București pentru a fi testat

 Stamen Diana
.

Poliția a fost sesizată, după ce un pacient suspect de coronavirus a fugit din spital. Bărbatul era internat la 'Matei Balș' din București și urma să fie testat pentru COVID-19.

UPDATE 18 martie, ora 14.21: Bărbatul suspect de coronavirus care a fugit din spitalul 'Matei Balș' a fost prins de către polițiști. Pacientul era un om al străzii care s-a trezit din beție și a declarat că a fost în Italia, apoi a spus că nu a părăsit Bucureștiul.

Medicii l-au testat pentru COVID-19 și se așteaptă rezultatul analizelor. Testul a ieșit negativ.

Incidentul s-a întâmplat în București, la spitalul 'Matei Balș', unde bărbatul trebuia să fie testat pentru coronavirus. Pacientul a fugit din unitatea spitalicească, iar acum Poliția îl caută.

Citește și: După multe teste, China anunță un medicament eficient împotriva noului coronavirus

„Poliția Capitalei a fost sesizată în aceasta dimineața de reprezentanții unei unități medicale din București despre faptul ca un pacient internat pentru a fi testat pentru infecția cu noul tip de coronavirus a plecat din spital.

În speță au fost demarate verificări pentru identificarea bărbatului și pentru luarea măsurilor care se impun.

Facem precizarea că bărbatul nu este confirmat ca fiind infectat cu noul tip de coronavirus, ci doar suspect de contractarea acestui virus', precizează Grupul de Comunicare Strategică.

FOTO: pixabay.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton