Trei zodii vor fi înșelate în 2022

 Raiciu Adriana
.

Trei zodii vor fi înșelate în 2022. Anul acesta nu va fi unul deloc bun pentru următoarele zodii. Trei nativi ai zodiacului vor avea probleme pe plan sentimental, după ce vor afla că partenerul de viață îi înșală. Află de la ce vor porni aceste situații în relație.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Trei zodii vor fi înșelate în 2022 – Fecioară

Nativii din zodia Fecioară vor străluci la propriu pe plan profesional. Însă, pe plan sentimental, lucrurile nu vor arăta deloc bine. În prima parte a anului vei avea parte de discuții aprinse cu partenerul de viață și nu vei înțelege de ce. Chiar îți dai interesul în ultima perioadă și îți dorești să aveți o comunicare cât mai bună.

Însă, certurile vor continua, iar în cea de-a doua parte a anului vei afla că partenerul tău te înșală. Deși nu te așteptati la o așa trădare din partea lui, vei trece destul de ușor peste această despărțire, gândindu-te doar la faptul că nu a fost vina ta.

Citește și: 5 motive pentru care trebuie să ai un prieten Săgetător

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun.Norocoșii horoscopului

Citește și: Zodiile și dragostea.Cum se comportă când sunt îndrăgostite

Citește și: Zodiile cu cel mai mare noroc în dragoste, în această iarnă

Berbec

Chiar dacă se spune că nativii din zodia Berbec ar ierta orice la partenerul de viață, ei bine, aceștia nu vor trece peste infidelitatea acestuia. Pentru că își pun tot timpul cariera pe primul loc, nativii aceștia vor avea parte de multe probleme în relație, în 2022.

După ce vor afla faptul că partenerul au decis să îi înșele, vor avea tendința să se răzbune. Însă, își vor da seama că acest lucru nu le va face deloc bine. Vor rupe, însă, orice fel de legătură cu persoana respectivă și vor avea nevoie de niște timp singuri.

Trei zodii vor fi înșelate în 2022 – Balanță

Este o veste cât se poate de tristă pentru nativii din zodia Balanță. În cea de-a doua parte a anului 2022, partenerii de viață vor da dovadă de infidelitate, lucru care îi va distruge pe aceștia. Chiar dacă acest lucru nu a fost din cauza lor, se vor simți extrem de vinovați și vor încerca să afle cu disperare motivul pentru care au ajuns în situația respectivă.

Partenerul de viață va încerca să facă tot posibilul ca să vă împăcați, însă nu vei fi dispus să treci peste această greșeală. Astfel, îți vei petrece o mare parte din timp departe de toată lumea și te vei gândi la ce ai de făcut de acum.

sursă foto- Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton