Țara în care orice e posibil: o capră și un fruct au fost testate pozitiv cu noul coronavirus. Explicația este îngrijorătoare

 Oana Popoiag
.

Tanzania este singura țară din lume unde legile medicinei au fost sfidate, iar imposibilul a devenit realitate: în urma unor kituri de teste, o capră și un fruct, depistate pozitiv cu COVID-19. Cu toate că trăim deja într-o lume unde nu ne mai miră nimic, în cazul Tanzaniei a fost vorba de o serie de teste cu rezultate eronate.

De când s-a declanșat pandemia de coronavirus, iar viața a ajuns rapid să fie mai îndrăzneață decât multe romane de science-fiction, am ajuns să credem că orice e posibil. De pildă, în Tanzania, a fost posibil ca o capră și un fruct să fie depistate cu COVID-19. Nu dintr-un capriciu al naturii s-a întâmplat acest lucru, însă, ci printr-o eroare.

VIVA! de mai

Singura țară unde o capră și un fruct au fost depistate pozitiv cu COVID-19

Kiturile de teste pentru coronavirus folosite în Tanzania au dat rezultate eronate, a declarat președintele John Magufuli, care a testat dinadins acuratețea testelor pe o capră și un inofensiv fruct pawpaw.

Președintele a dezvăluit că a instruit forțele de Securitate să verifice calitatea kiturilor de import. Prin urmare, s-au luat eșantioane de la o capră, o oaie și un fruct și trimise la laborator cu etichete ce indicau că e vorba de oameni. Specialiștii de la laborator nu au știu, astfel, de unde provin probele biologice, iar capra și fructul au ieșit pozitive.

'Se întâmplă ceva. Am spus dinainte că nu ar trebui să acceptăm că orice ajutor este cu intenţie bună pentru această naţiune', a declara John Magufuli, președintele Tanzaniei, țara unde oamenii au fost sfătuiți să se roage pentru a stopa epidemia.

Tanzania a înregistrat până acum 480 de cazuri de infectare cu coronavirus şi 17 decese.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton