Situație bizară la Oradea, în cazul nunţii cu 350 de persoane: test fals pozitiv pentru mireasă. Al doilea a ieşit negativ

 Dumba Gabriela
.

Situație bizară în cazul nunții fiului fostului adjunct al Poliției Bihor, colonelul (r) Eugen Boc. Testul efectuat vineri de nora acestuia a arătat că mireasa NU este infectată cu virusul SARS-CoV-2. Buletinul de analize medicale arată că mireasa nu este bolnavă de COVID-19.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Potrivit raportului de analiză emis de laboratorul Synevo, Claudiei Timiș, nora colonelului (r) Eugen Boc, i-au fost recoltate probe în dimineața de vineri, 16 octombrie. Asta după ce în cursul zilei de joi, 15 octombrie, mireasa a formulat o cerere, prin avocat, către DSP Bihor, prin care solicita să i se permită efectuarea unui nou test RT-PCR într-o unitate medicală privată.

Recoltate de un echipaj al spitalului Pelican, probele au fost trimise la laboratorul Synevo, unde au fost prelucrate, iar a doua zi, sâmbătă, a fost confirmat rezultatul testului RT-PCR: NEGATIV. Altfel spus, tânăra mireasă nu este infectată cu virusul SARS-CoV-2. Vestea a fost primită chiar de ziua de naștere a mirelui, Eugen Boc jr.

Nora colonelului (r) Boc a efectuat mai multe teste în ultima perioadă și unul singur, cel efectuat după nuntă, a ieșit pozitiv, potrivit BihorJust.

Mai întâi, în săptămâna dinaintea nunții, cei doi miri s-au testat anti-COVID-19, pentru că voiau să meargă în luna de miere în Egipt, iar analizele au fost negative. Imediat după petrecerea de sâmbătă, tânăra a cerut să fie supusă unui test după ce, conform spuselor fostului adjunct al Poliției Bihor, mireasa mersese în Cetatea Oradea să cumpere cadouri, iar acolo o persoană i-ar fi strănutat direct în față.

Citește și: Mara Bănică și băiețelul ei au avut COVID-19. Primele declarații ale jurnalistei: 'Gândul că fiul meu era și el pozitiv, mă făcea să-mi doresc să nu mai fiu'

După testarea efectuată luni, 12 octombrie, la Spitalul Județean din Oradea, tânăra a fost declarată pozitivă la infectarea cu virusul SARS-CoV-2. Culmea e că soțul său, care s-a testat tot atunci, a primit rezultat negativ.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea a anunţat, marţi, începerea anchetei în dosarul penal deschis de poliţiştii orădeni care, sâmbătă seară, în timpul acţiunii pe tema respectării măsurilor de prevenire a Covid-19, au găsit 356 de persoane pe terasa şi în sala de evenimente Opera Events, invitaţi la petrecerea de nuntă a fiului fostului adjunct al Poliţiei Bihor, Eugen Boc.

Citeste si: Viviana Sposub are COVID-19. George Burcea și iubita lui sunt izolați la domiciliu: 'Momentan ne simțim bine'

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton