Cine este Cristian Boca de la Chefi la Cuțite. A primit cuțitul de aur de la Cătălin Scărlătescu

 Cica Cristina
.

Cristian Boca este concurentul de la Chefi la cuțite care l-a impresionat atât de tare pe chef Cătălin Scărlătescu, încât a primit cuțitul de aur. Cristian Boca și-a dat demisia din restaurantul din Nottingham în care lucra, special pentru a participa la emisiune.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristian Boca are 25 de ani și a revenit din Anglia special pentru emisiunea Chefi la cuțite. Din fericire, efortul său a fost răsplătit pe măsură, dat fiind că a primit cuțitul de aur de la chef Cătălin Scărlătescu.

Cristian Boca a pregătit la Chefi la cuțite un preparat care i-a impresioant pe toți cei trei jurați, însă în special pe chef Cătălin Scărlătescu care i-a oferit cuțitul de aur, ultimul din acest sezon.

Citește și: Cine este Alberto Chelu de la Chefi la Cuțite.A primit cuțitul de aur de la Florin Dumitrescu

Cristian Boca de la Chefi la cuțite a pregătit un ceviche de Saint Jacques cu piure de țelină, ulei verde și perle de soia. El s-a folosit inclusiv de secretele bucătăriei moleculare, astfel încât să poată obține texturi cu adevărat deosebite.

Cristian Boca de la Chefi la cuțite este bucătar în Marea Britanie

Cristian Boca este de cinci ani bucătar. A făcut cursuri de bucătar de îndată ce a terminat liceul, iar apoi a plecat în Marea Britanie.

Norocul i-a surâs în Londra, căci Cristian Boca a lucrat în restaurantul faimosului chef Jamie Oliver, precum și în alt local ce avea o stea Michelin! Însă, cum tânjea după un loc mai liniștit, a lăsat viața din capitala Angliei pentru un job într-un restaurant dintr-un oraș mai mic și mai liniștit.

Citește și: Cine este Ionuț Georgel Belei de la Chefi la cuțite.A primit cuțitul de aur de la Sorin Bontea

Astfel, Cristian Boca de la Chefi la cuțite a ajuns în Nottingham și a luat decizia de a-și da demisia pentru a participa la emisiunea sa favorită.

Cristian Boca a gătit pentru mai multe vedete

Cristian Boca de la Chefi la cuțite a dezvăluit că a avut ocazia de a găti pentru mai multe persoane faimoase, printre care s-au numărat Ellie Goulding sau Chris Hemsworth. Totuși, cea mai mare bucurie a sa este să gătească pentru cei dragi.

Citește și: Cine este Coca Nicolae Eupsihie de la Chefi la cuțite!A trăit o dramă în copilărie

Cristian Boca a admis că meseria de bucătar presupune foarte multe sacrificii, pe care le-a făcut în numele pasiunii pentru bucătărie.

Cristian-Boca-1Cristian-Boca-1

„Am avut șansa să gătesc pentru celebrități precum Ellie Goulding, Chris Hemsworth și mulți alții, dar asta pentru mine nu era o realizare foarte mare. Mie îmi plac lucrurile simple, îmi place să fiu acasă și să gătesc pentru bunici, pentru ai mei, mi se pare o realizare mai mare. Pentru mine familia este foarte importantă. Am petrecut mult timp foarte departe de ei, meseria asta cere multe sacrificii. Am venit în România special pentru Chefi la cuțite', a mai dezvăluit Cristian Boca, extrem de emoționat, la Antena 1.

Citește și: Cine este Amalia Bellantoni de la Chefi la Cuțite.Ce meserie a avut înainte să apară la TV

Cristian Boca a primit cuțitul de aur de la Cătălin Scărlătescu

Cristian Boca le-a mărturisit juraților că și-a dat demisia din restaurantul din Anglia pentru că a simțit că acum este șansa și momentul lui.

Citește și: Cătălin Scărlătescu, interviu sincer despre viața personală:”Eu mă îndrăgostesc tot timpul”. Ce spune despre ultima dezamgire în amor/ EXCLUSIV

Se pare că nu s-a înșelat: a primit toate cele trei cuțite de la cei trei chefi, dar nu a fost tot. Preparatul și povestea s-a de viață l-a impresionat pe chef Cătălin Scărlătescu, care a decis să-i dea cuțitul de aur.

Citește și: Cine este Melinda Cutur de la Chefi la cuțite.Are un fiu cu o boală genetică rară

Sursa foto: Facebook, Antena 1

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton