Noi detalii despre starea de sănătate a mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Evoluția se poate schimba chiar și în câteva ore

 Cica Cristina
.

Vești bune despre mezzosoprana din Iași! S-a ameliorat starea de sănătate a Mariei Macsim Nicoară, cu toate că medicii rămân rezervați în ceea ce o privește.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Maria Macsim Nicoară a trecut de la coma de gradul 3 la comă de gradul 2, au spus surse medicale de la spitalul în care se află internată pentru Click!. Totuși specialiștii rămân rezervați în ceea ce o privește, având în vedere că evoluția se poate schimba în numai câteva ore.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară.S-a aflat cine este femeia care ar fi avut o relație cu soțul artistei din Iași

Mezzosoprana rămâne în continuare intubată și ventilată mecanic. Au trecut zece zile de când Maria Mcsim Nicoară a avut un accident în locuință: a căzut pe scări și a fost găsită de soț cu multiple traumatiesme grave. La prima vedere pare un accident casnic, însă o anchetă a fost deschisă în acest caz, fiind deschis un dosar de tentativă de omor după ce a ieșit la iveală faptul că solista a fost lăsată să zacă toată noaptea, cu toate că avea răni grave. Cu toate că accidentul s-ar fi petrecut seara, femeia a ajuns la spital abia dimineața, după ce soacra sa a apelat numărul de urgență 112.

Alte detalii absolut surprinzătoare au ieșit la iveală în acest caz. Se pare că artista din Iași ar fi fost înșelată de soțul Codrin Nicoară și ar fi vrut să divorțeze.

Medicii rămân rezervați privind șansele de supraviețuire

Artista s-ar afla în stare critică, însă chiar dacă acum s-a observat o ameliorare a stării, evoluția este 'ondulantă' și se poate deteriora în orice moment.

Citește și: Detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul sopranei Maria Macsim Nicoară.Artista ar fi agonizat timp de 8 ore, până când soacra a sunat la urgențe. Cum s-a petrecut totul

Nu poate fi vorba momentan despre însănătoșire chiar dacă a trecut la coma de grad 2, medicii subliniind că în aceste cazuri există un grad destul de mare de mortalitate.

Maria-Macsim-Nicoara-1-1-1-1Maria-Macsim-Nicoara-1-1-1-1

Mezzosoprana din Iași a suferit un traumatism cranio-cerebral grav, motiv pentru care s-a intervenit chirurgical de urgență. În aceste moemnte se află sub tratament la Terapie Intensivă.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Maria Macsim Nicoară, mezzosoprană la Opera din Iași, se află în comă după ce a căzut pe scări. Artista are mai multe leziuni grave la cap:”Medicii au spus că sunt 72 de ore critice”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton