Motivul pentru care Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit din nou. Vedeta a părăsit vila de lux a afaceristului: ”E semn clar că...”

 Stamen Diana
.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat cu scandal, dar s-au împăcat la nici două săptămâni după ce au semnat actele. Acum, cei doi și-au spus din nou adio, dar nu se știe și pentru cât timp.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

S-a pierdut deja numărul despărțirilor și împăcărilor dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Povestea lor de dragoste neînțeleasă de mulți a ajuns din nou la final, însă de data aceasta ar fi definitiv.

Motivul pentru care Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au decis să pună punct relației ar fi neînțelegerile dintre ei și faptul că nu sunt deloc compatibili. Cei doi au șters fotografiile împreună de pe rețelele de socializare și și-au dat unfollow.

'Nu s-au înțeles deloc în izolare și și-ar fi dat seama că nu sunt compatibili. După ce au decis să o «rupă», Alex a plecat la Mediaș, iar, luni, Bianca s-a întors în apartamentul ei din București, pentru că nu cred că mai are ce să caute în vila din Pipera. De data asta, par să fie extrem de hotărâți cu despărțirea. Și-au scos toate pozele de pe Instagram și nici nu se mai urmăresc. Cred că e semn clar că «divorțul» e definitiv', a declarat un apropiat al celor doi, în exclusivitate pentru Cancan.

După ce au decis să se despartă, Bianca Drăgușanu și-a făcut bagajele și a plecat din vila de lux a lui Alex Bodi. Vedeta s-a întors în apartamentul ei din București, în timp ce afaceristul se află la Mediaș.

Citește și: Bianca Drăgușanu l-a iertat, dar i-a pus condiții lui Alex Bodi. Ce nu mai are voie să facă afaceristul: 'I-am cerut ca începând de astăzi…'

Bianca Drăgușanu a recunoscut că a fost bătută de Alex Bodi

În această relație, vedeta a suportat multe din partea soțului său. Bianca Drăgușanu a mărturisit că a fost bătută și înșelată de Alex Bodi, dar cu toate astea l-a iertat.

Bianca-Dragusanu-Alex-Bodi-8Bianca-Dragusanu-Alex-Bodi-8

La vremea respectivă, o imagine în care vedeta avea fața plină e vânătăi a fost făcută publică chiar de ea. Alex Bodi a recunoscut și el că și-a lovit soția, însă nu considera că o palmă se poate numi bătaie.

„Da, într-adevăr noi am avut o ceartă atunci pe mașină. Eu o ducea la aeroport și ea a început să mă înjure, să mă jignească, să țipe și a vrut să sară din mașină în mers. Mi-a aruncat telefonul pe geam și atunci da, într-adevăr am lovit-o. Dar am lovit-o cu palma, nu cum a zis ea cu pumnul. Păi n-am cum să te lovesc eu vreodată în viața mea eu pe tine cu pumnul că nu o să te repare cinci doctori, i-am zis-o clar. Și într-adevăr s-a învinețit', a spus Alex Bodi.

Citește și: Bianca Drăgușanu stă în izolare cu Alex Bodi, la vila din București a fostului soț. Cum arată casa în care cei doi își trăiesc povestea de dragoste

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton