Irina Tănase, prima reacție după ce a aflat că Liviu Dragnea va fi eliberat: „Plâng de fericire”

 Lăstun Ana Maria
.

Irina Tănase este mai fericită ca niciodată, după ce i s-a spus că Liviu Dragnea va fi eliberat. A dezvăluit care a fost prima sa reacție la aflarea veștilor și este pregătită să își strângă partenerul în brațe, după doi ani pe care bărbatul i-a petrecut în arest.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Irina Tănase a început să plângă după ce a auzit că Liviu Dragnea va fi eliberat! Partenera fostului politician a avut o reacție emoționantă și abia așteaptă să îl revadă pe Liviu Dragnea, după ce a petrecut mai bine de doi ani departe de casă. Bărbatul va fi eliberat mai curând decât Irina Tănase ar fi sperat, acest lucru urmând să se întâmple chiar astăzi.

Citește și: Mesajul neașteptat al Irinei Tănase după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Liviu Dragnea. „Când o persoană toxică nu te mai poate controla…”

Citește și: Cum arată și ce face acum fosta soție a lui Liviu Dragnea. Bombonica Prodana s-a reprofilat după divorțul de politician

Citește și: Cu ce probleme grave de sănătate se confruntă Liviu Dragnea, în pușcărie. Irina Tănase: „Este chinuit de dureri insuportabile!”

Citește și: Cum a început relația dintre Dana Budeanu și Gabriela Firea: „Am decis să te susțin când te-ai opus, real, lui Liviu Dragnea!

Irina Tănase a plâns atunci când i s-a comunicat că partenerul său, Liviu Dragnea, va fi eliberat. Va merge alături de Codrin Ștefănescu să îl aștepte pe fostul președinte PSD. Acesta a declarat că nu s-au pregătit pentru revenirea lui Liviu Dragnea, dar vor sărbători eliberarea sa. Cel mai probabil, vor ciocni un pahar de vin, pentru a consemna revederea și bucuria pe care Irina Tănase și apropiații fostului politician au resimțit-o, când au aflat că Liviu Dragnea va fi eliberat.

irina-tanase-liviu-dragnea-eliberat-9irina-tanase-liviu-dragnea-eliberat-9

Irina Tănase, primele declarații după ce s-a confirmat că Liviu Dragnea urmează să fie eliberat

'Sunt foarte fericită! Am început să plâng de fericire! Acum mă îmbrac și mă duc să-mi iau bărbatul acasă', a transmis Irina Tănase în direct, la Antena 3.

Irina Tănase și Liviu Dragnea se cunosc din anul 2013. O bună perioadă de timp s-a speculat că ea și omul politic se iubesc de când bărbatul era împreună cu fosta soție, actuala sa parteneră fiind chiar motivul divorțului. Cei doi și-au oficializat relația în 2016, după ce Liviu Dragnea a divorțat oficial. Irina Tănase i-a fost alături politicianului în cele mai grele momente, așa că nu este de mirare că a fost extrem de fericită după ce a aflat că Liviu Dragnea va fi eliberat.

'În seara asta, m-am îmbrăcat cu halatul tău, pentru că mi-am dorit să te simt cât mai aproape. Și Pinkie toarce lipită de el, sigur că și ei îi este dor de tine. Îmi lipsești atât de mult că nu pot descrie în cuvinte cât de tare mă doare sufletul, te iubesc și îmi doresc să ieși de acolo sănătos și cat mai curând, să vii înapoi acasă, la noi!', a scris Irina Tănase pe rețelele de socializare, în urmă cu un an, de aniversarea petrecută de Liviu Dragnea în spatele gratiilor.

Magistrații au decis. Liviu Dragnea iese din închisoare

Magistrații de la Tribunalul Giurgiu au decis eliberarea condiționată a lui Liviu Dragnea care urmează să iasă astăzi din penitenciar. Fostul lider de la PSD mai are extrem de puțin timp de petrecut în spatele gratiilor și va părăsi închisoarea astăzi, după ce autoritățile vor intra în posesia deciziei de eliberare.

Fostul politician a primit o pedeapsă de 3 ani și 6 luni în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman, din care a ispășit mai mult de jumătate. Liviu Dragnea a fost eliberat după ce Curtea de Apel București a aprobat cererea de strămutare a dosarului la Giurgiu, de la Tribunalul București.

Sursa FOTO: Facebook & Instagram & Captură foto TV.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton