Motivul pentru care Vica Blochina nu și-a trecut până acum fiul pe numele lui Victor Pițurcă

 Dumitrache Medeea
.

Fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă, Edan, a împlinit 14 ani! Cu această ocazie, vedeta a spus câteva cuvinte despre băiatul ei și a mărturisit faptul că acum este nevoită să îl treacă pe numele tatălui deoarece Edan urmează să-și facă buletinul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Vica Blochina are motive să fie mândră. Fiul ei și al lui Victor Pițurcă a împlinit 14 ani și este un tânăr talentat. Acum, Edan trebuie să-și facă buletinul, dar mai întâi Vica trebuie să îl treacă pe numele tatălui.

vica7vica7

Fiul Vicăi Blochina a împlinit 14 ani

Edan, fiul Vicăi Blochina, a împlinit 14 ani, iar mama sa este tare mândră de el. Tânărul urmează pașii tatălui său, Victor Pițurcă, și face fotbal de șapte ani.

Citește și: Oana Roman o dă în judecată pe Vica Blochina, după ce a jignit-o:

Citește și: Ce dietă drastică ține Vica Blochina:

Citește și: Ella de la Puterea Dragostei trece prin momente dificile:

Citește și: Mirela Vaida, atacată în direct de fratele lui Ioniță de la Clejani:

Deși a împlinit deja 14 ani, Vica Blochina nu a apucat să-i facă buletinul lui Edan. Vedeta a făcut și câteva dezvăluiri cu această ocazie. Tânărul are cetățenie lituaniană și nu este trecut pe numele tatălui, lucru pe care Vica îl va schimba.

Am avut doi ani foarte buni. Am copil, casă, sunt mulțumită. Edan a făcut 14 ani. Trebuie să-i fac buletinul. Trebuie să fac actele și să-l trec pe numele lui taică-su. Are și cetățenie lituaniană Edan. Nu am avut timp, pentru că trebuie să umblu și prefer acum să mă bucur de vară, de vacanțe', a spus Vica în emisiunea „La Măruță'.

Vica: „Dacă Pițurcă ar fi divorțat, m-aș fi măritat cu el'

Vica Blochina și Victor Pițurcă au avut o relație timp de 16 ani, deși fostul selecționer era căsătorit. Cei doi l-au conceput pe Edan, însă, inițial, Pițurcă nu a vrut să-l recunoască.

În anul 2011, Vica l-a dat în judecată pe Victor Pițurcă pentru stabilirea paternității și a câștigat. După ce s-a demonstrat că Edan este fiul său, judecătorii l-au obligat pe Victor Pițurcă să plătească o pensie alimentară de 50.000 de euro retroactiv și câte 2.900 de euro lunar.

La un an diferență, Victor Pițurcă și-a dorit să aibă custodie comună cu Vica pentru Edan, lucru ce s-a și întâmplat. În prezent, tânărul petrece destul de mult timp și cu tatăl său, alături de care merge și în vacanțe.

Vica Blochina a vorbit, în urmă cu doi ani, despre relația cu Victor Pițurcă. Vedeta a mărturisit că fostul selecționer a fost bărbatul pe care l-a iubit cu adevărat. Vica a mai spus și că s-ar fi măritat cu acesta dacă ar fi divorțat.

„Dacă Victor Pițurcă ar fi divorțat, m-aș fi măritat cu el. Victor a fost bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult. A fost singura iubire a vieții mele și am fost amanta lui timp de 16 ani. Nu știu dacă soția lui știa de mine. Oricum, s-a terminat relația de multă vreme și am rămas prieteni'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton