Dana Rogoz și soțul ei au împlinit nouă ani de căsnicie: ”Între noi este o diferenţă de 19 ani”

 Dumitrache Medeea
.

Dana Rogoz și soțul ei au împlinit nouă ani de căsătorie. Cei doi se iubesc nespus de mult și, alături de cei doi copii, formează una dintre cele mai frumoase și iubite familii. Cu ocazia aniversării, actrița i-a făcut o declarație de dragoste soțului pe Instagram.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Dana Rogoz este mai fericită ca niciodată. Are doi copii minunați și un soț alături de care și-a întemeiat o familie frumoasă. Cei doi au sărbătorit nouă ani de căsnicie și s-a lăsat cu declarații de dragoste publice.

rogoz1rogoz1

Dana Rogoz și soțul, nouă ani de căsătorie

Deși mulți nu le dădeau șanse din cauza diferenței mari de vârstă, Dana Rogoz și soțul ei au împlinit nouă ani de la căsătorie.

Citește și: Ce dieta a început să țină Dana Rogoz după 30 de ani și, mai ales, de ce are abdomenul plat

Citește și: 5 lucruri pe care nu le ştiai despre Dana Rogoz

Citește și: Adela Popescu a ajuns cu bebelușul acasă. Cum au reacționat ceilalți doi copii:

Citește și: Mirela Vaida, atacată în direct de fratele lui Ioniță de la Clejani:

Și, cu această ocazie, actrița i-a făcut o declarație de dragoste soțului, pe Instagram, acolo unde a postat și fotografii de la nuntă.

9 ani de atunci ❤ Azi sărbătorim Nunta de Salcie, sub salcia din curtea viitoarei noastre case de vacanță din Viscri. Pentru că avem nenumărate planuri minunate pentru anii care urmează, tot împreună. Te iubesc, Radu meu bun', a scris Dana Rogoz pe Instagram.

Povestea de dragoste a Danei Rogoz alături de soțul ei

Dana Rogoz și soțul ei formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi și sunt apreciați de multă lume.

Cu toate acestea, la începutul relației lor, celor doi nu li s-au dat prea multe șanse din cauza vârstei. Între Dana Rogoz și soțul ei există o diferență de 19 ani, însă actrița nu a ținut cont de asta. Astfel, aceștia au demonstrat că vârsta chiar este doar un număr și ce contează, de fapt, este iubirea.

„Între noi este o diferenţă de 19 ani, dar este o diferenţă doar pe hârtie, sincer. Ceea ce mă bucură cel mai mult este că, în continuare, Radu îmi este şi cel mai bun prieten. Ne cunoaştem atât de bine, încât discuţiile noastre pentru cei din jur par, de cele mai multe ori, eliptice şi fără sens. Când mă gândesc la el, parcă mă gândesc la mine, şi invers. Îl simt, iar el mă simte.Îl iubesc, iar el mă iubeşte', a spus Dana Rogoz.

Dana Rogoz și soțul ei au împreună doi copii minunați. Cel mare este Vlad, născut în 2014. Cea mică este Lia, născută chiar anul trecut.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton