Horoscop săptămânal 10-16 octombrie 2022. Ce zodie schimbă locul de muncă

 Laciu Andreea
.

Horoscop săptămânal 10-16 octombrie 2022. Mai mulți nativi ai zodiacului vor avea parte de o săptămână excelentă, în timp ce alții se vor confrunta cu probleme serioase. Iată ce îți rezervă astrele pentru perioada următoare. Previziunile complete pentru toți cei 12 nativi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop săptămânal 10-16 octombrie 2022. Berbec

Ai parte de niște zile pline de neprevăzut. Trebuie să treci peste niște obstacole, iar răsturnările de situație îți dau planurile peste cap. Cu toate acestea, nu trebuie să te sperii de necunoscut. Tot ce ai de făcut este să faci tot ce poți cu ceea ce ai la îndemână.

Horoscop săptămânal 10-16 octombrie octombrie 2022. Taur

Ai foarte mult de muncă atât în casă, cât și în gospodărie. Cheltuielile neprevăzute îți subțiază vizibil bugetul, dar nici nu ai altă variantă în acest caz. Din fericire, cineva din familie sau din anturajul tău de prieteni îți întinde o mână de ajutor și îți trimite niște bani.

Horoscop săptămânal 10-16 octombrie octombrie. Gemeni

Ai primit niște sfaturi nepotrivite din partea unei persoane de la care aveai pretenții. Nu a făcut asta neapărat cu rea intenție, însă rezultatul final nu este cel la care te așteptai tu. Pe plan profesional apar niște schimbări importante. Este posibil chiar să primești o ofertă mai bună.

Horoscop săptămânal 10-16 octombrie octombrie 2022. Rac

Reușești să îți revii cu succes după o perioadă în care energia ta a fost la un nivel foarte jos. Începi să îți pui toate lucrurile în ordine și să recuperezi tot ce mai aveai de făcut din urmă pe plan profesional. Realizezi că trebuie să te ocupi mai mult de tine și de sănătatea ta.

Citește și: Zodiile care te mint în față și cele care îți spun adevărul

Citește și: Ce zodii sunt înșelate ușor de ceilalți

Citește și: Ce greșeală faci în dragoste în funcție de zodie

Citește și: Zodie octombrie. Ce zodie ești dacă te-ai născut în octombrie

Horoscop săptămânal 10-16 octombrie 2022. Leu

Realizezi că trebuie să renunți la niște lucruri pe plan profesional, care nu îți mai aduc satisfacția de altă dată, nici financiar, nici emoțional. Trebuie să te pui pe tine pe primul plan, abia apoi să te gândești la obligațiile pe care le ai față de ceilalți.

Horoscop săptămânal 10-16 octombrie. Fecioară

Petreci majoritatea timpului vorbind cu prietenii sau te vezi cu cei din familie ori din anturajul apropiat. Simți nevoia să mai ridici piciorul de pe pedala de accelerație și să te bucuri de moment și de clipele frumoase pe care le trăiești acum.

Horoscop săptămânal 10-16 octombrie 2022. Balanță

Faci o achiziție destul de costisitoare, dar consideri că a venit momentul să te mai bucuri și tu cu adevărat de rezultatele muncii tale. Cineva neașteptat îți face o surpriză plăcută, iar acest gest te face să privești cu alți ochi această persoană, față de cum o făceai până acum.

Horoscop săptămânal 10-16 octombrie 2022. Scorpion

Ai parte de spor și de noroc pe toate planurile. Beneficiezi de protecția divină, iar astrele sunt de partea ta în aceste zile. Afli niște informații care te șochează, dar reușești să te regrupezi și să gestionezi cu succes această situație destul de dificilă.

Horoscop săptămânal 10-16 octombrie. Săgetător

Cineva apropiat ție te trădează și simți că ți-ai pus încrederea prea ușor într-o persoană doar pentru că ai văzut ceea ce este mai bun în respectivul individ. Nu trebuie să te închizi în tine, ci trebuie să realizezi că viața este formată și din momente mai puțin plăcute.

Horoscop săptămânal 10-16 octombrie 2022. Capricorn

Ai de lucru cu niște responsabilități legale, fie în legătură cu niște contracte, cu niște acte ori cu alte elemente care implică un contact direct cu autoritățile. Apar niște situații mai puțin obișnuite la locul de muncă, dar reușești să gestionezi totul cum trebuie.

Horoscop săptămânal 10-16 octombrie. Vărsător

Eviți în ultima clipă o situație toxică, fie pe plan sentimental, fie în carieră. Glonțul îți trece pe lângă ureche doar pentru că ai decis să îți asculți instinctul. Niciodată nu dă greș, iar intuiția ta te poate ajuta enorm pe viitor, dacă știi cum să îi acorzi atenția necesară.

Horoscop săptămânal 10-16 octombrie. Pești

Simți nevoia să faci o schimbare în viața ta, care să te ajute să treci mai ușor peste ceva sau cineva care ți-a făcut destul de mult rău. Acum ești într-o stare foarte bună din punct de vedere psihic și ai mult mai multă încredere în forțele tale proprii.

Sursă foto: Canva/Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton