Aurel Pădureanu, mărturisiri dureroase la aproape 2 ani de la moartea Corneliei Catanga: „În afară de mine, nora mea și Alexandru, nu se duce nimeni la mormânt” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Aurel Pădureanu, mărturisiri dureroase la aproape 2 ani de la moartea Corneliei Catanga. Aurel Pădureanu este revoltat că, în afară de familia lui, nu trece nimeni pe la mormântul soției sale, Cornelia Catanga. Văduvul artistei este distrus de când a murit aceasta și nu își mai găsește liniștea. Singura consolare și bucurie a sa este fiul său, Alexandru.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Aurel Pădureanu, mărturisiri dureroase la aproape 2 ani de la moartea Corneliei Catanga. Aurel Pădureanu susține că în afară de el, de fiul său, Alexandru, și de nora sa, nu mai merge nimeni pe la locul de veci al regretatei artiste, Cornelia Catanga, să îi aprindă o lumânare. Doar ei se duc periodic la cimitirul în care este înmormântată solista.

aurel-padureanu-catanga-si-fiul-lor-alexandruaurel-padureanu-catanga-si-fiul-lor-alexandru

Citește și: Cum a visat-o Aurel Pădureanu pe regretata Cornelia Catanga:„A venit lângă mine și mi-a zis…'

Citește și: Care a fost ultima dorință a Corneliei Catanga. I-a apărut în vis lui Aurel Pădureanu:„Mi-a zis să…'

Citește și: Cum arată fiica lui Cristian Boureanu la 21 de ani. Operațiile estetice au transformat-o într-o bombă sexy

Citește și: Maria, fiica adoptată de Victor Ponta și Daciana Sârbu, a împlinit 8 ani:”Familia ta este aici pentru tine”

Aurel Pădureanu, mărturisiri dureroase la aproape 2 ani de la moartea Corneliei Catanga

Văduvul Cornelia Catanga, Aurel Pădureanu are un mare of pe suflet. Cântărețul susține că regretata artistă a fost uitată de cunoscuți. Spune el, în afară de familia lui nu mai merge nimeni cu o floare sau o lumânare.

'În afară de mine, de noră-mea și de Alexandru nu se duce nimeni la mormânt la Cornelia. Niciunul din artștii ăștia mari, nu am pomenit atâta răutate. Am fost la moartea soțului lui Cârneci… era lume. În timp, oamenii de schimbă. Unul nu sună, niciun coleg…. Nu se poate așa ceva!', ne-a declarat Aurel Pădureanu, în exclusivitate.

„Dacă nu mă gândesc 2 zile la ea, mă pufnește plânsul'

Bărbatul spune că se gândește la soția lui în fiecare seară și că nu îl ia somnul până ce nu sărută fotografiile din casă cu regretata cântăreață de muzică lăutărească.

'Dacă nu mă gândesc 2 zile la ea, mă pufnește plânsul. Nu există seară să nu pup pozele, să le iau… nu mă ia somnul. Sunt așa de supărat că nicio cântăreață, cel puțin să-mi dea un telefon sau să mă întrebe ce fac, fără să am nevoie de bani. Că nu aștept bani. Să nu se creadă așa ceva. Dar, așa, una să nu dea un telefon?! E ciudat', a mai declarat Aurel Pădureanu, pentru viva.ro.

La un an de la dispariția regretatei cântărețe, Aurel Pădureanu i-a făcut acesteia un mormânt frumos din marmură de culoare deschisă. Până acum însă, n-a apucat să se ocupe și de inscripția de pe mormântul ei. Pentru a se întreține, cântărețul a mai cântat în locurile în care a fost invitat să susțină programe artistice pe vară.

'Mai am de făcut la mormântul ei scrisul pe cruce, numele și data nașterii și a morții, că nu am apucat să mă ocup de acest aspect', ne-a mai spus cântărețul.

Cornelia Catanga a fost îngropată într-un sac

Aurel Pădureanu a declarat că soția lui nu a fost îngropată într-un cavou, așa cum și-a dorit. Mai mult, ea a fost îngropată într-un sac, direct în pământ. Cântărețul spune că soția lui avea oroare de insecte și timp de un an de zile, acesta nu a putut pune liniștit capul pe pernă, până ce nu i-a făcut soției sale un cavou superb.

În primăvara acestui an, Aurel Pădureanu a primit aprobare pentru a o dezgropa, asta pentru a fi înmormântată așa cum și-ar fi dorit regretata artistă. Rămas fără soție, artistul declara că nu stă bine pe plan financiar, dar va face tot posibilul să îi facă mormântul, Corneliei Catanga.

Cornelia Catanga s-a stins din viață, la spital, din cauza COVID-19, la data de  26 martie 2021. Boala a făcut ravagii în toată lumea fiind cea care, în opinia medicilor, i-a provocat și un stop cardio-respirator. La acea vreme, Aurel Pădureanu a îngropat-o pe regretata artistă la Cimitirul Ghencea din București, conform protocolului impus de COVID-19.

Regina muzicii lăutărești mai suferise un infarct în vara anului 2020. În anul 2014, vila în care locuia artista și soțul ei a fost luată de bancă, pentru neplata unor rate. Acest lucru i-a afectat enorm sănătatea cântăreței.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton