Vremea de Florii. Prognoza meteo pentru finalul lunii aprilie

 Dumba Gabriela
.

Meteorologii anunţă vreme răcoroasă pentru Florii. Urmează două săptămâni cu temperaturi mai coborâte decât cele normale. Valorile termice cresc abia din săptămâna care urmează Paștelui Ortodox.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Pentru finalul lunii aprilie se anunță o încălzire a vremii în toate regiunile, urmată însă de o răcire de câteva zile. În următoarele două săptămâni vom avea parte de ploi și furtuni.

Cum va fi vremea de Florii

Duminică, 25 aprilie, în ziua de Florii, vremea va fi una bună, cu temperaturi care vor ajunge până la 20 de grade Celsius, iar cele mai ridicate se vor înregistrata în partea de sud-est a țării. În zona de sud-est și nord-vest vor apărea câteva ploi slabe cantitativ și de scurtă durată.

'O vreme în general frumoasă, temperaturi între 14 până la 20 de grade Celsius. Cele mai ridicate valori, în partea de sud-est a ţării, local ploi slabe în sud-est şi nord-vest.', a anunțat Elena Mateescu, directorul ANM, la Antena 3.

Citeste si: Ce chimicale cancerigene se găsesc în vopseaua de ouă pentru Paște

Citeste si: Alimentele care îngrașă cel mai mult. Mare atenție în ce cantitate le consumi!

Citeste si: Ce alimente trebuie să consume bolnavii de COVID-19. Pot ajuta la refacerea mai rapidă a organismului

Cum va fi vremea de Paște

La o săptămână distanță de la sărbătoarea Floriilor, pe data de 2 mai toți creștinii ortodocși sărbătoresc Sfintale Paști. În acest an temperaturile vor fi ușor mai coborâte pentru această perioadă în jumătatea nordică a țării, iar în celelalte regiuni vor fi normale.

'Pentru sărbătoarea de 1-2 mai, săbătoarea Sfintelor Paşi şi minivacanţa din perioada respectivă, la acest moment, datele arată în medie, valori de temperaturi uşor mai coborâte în jumătatea nordică a ţării, în rest normale şi o tendinţă spre excedent a cantităţilor de precipitaţii în vest, nord-vest şi centru, în rest normale.', a mai declarat directorul ANM.

Temperaturile medii vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, în jumătatea nordică a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice pentru această perioadă. Cantitățile de precipitații vor fi în general excedentare în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton